beddenspecialist
golf

Productaanbod beddenspecialist

sort icon

De beddenspecialist met uitgebreide collectie bedden

Naar wat voor bed bent u op zoek? Zoekt u een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed of een twijfelaar? Of wat dacht u van een kingsize bed? Het belangrijkste aan een goed bed is de juiste lengte. Het ideale bed is ongeveer 20 cm langer dan dat u bent. Bent u 180 cm dan bestelt u een bed van 200 cm. Tenzij u het prettig vindt om extra ruimte bij het voeteneind te hebben, omdat u veel draait. Dan bestelt u een bed van 210 cm of 220 cm.

Als beddenspecialist adviseren wij u graag over het juiste bed dat bij u past. Heeft u de voorkeur voor een boxspring of een speciaal bed voor senioren? Of bent u op zoek naar een waterbed of logeerbed? U kunt met al uw vragen bij ons terecht.

Een bed is niet compleet zonder bedbodem en matras. Als beddenspecialist hebben we uiteraard ook bedbodems, matrassen en beddengoed. Ook dekbedden en kussens hebben we voor u.

Kom langs in de showroom van de beddenspecialist

Wilt u de bedden in het echt bekijken? En er op liggen? Dat kan! Kom dan naar onze showroom. Wist u dat u online dezelfde service ontvangt als in onze showroom?

Veilig online betalen

Veiligheid staat voorop! Het is daarom van belang dat u online veilig kunt betalen. U kiest de betalingswijze die bij u past. Wilt u via iDeal betalen? Fijn! Dan nemen wij uw bestelling direct in behandeling. Of betaalt u liever contact of bij het bezorgen? Dat kan natuurlijk ook!