Slaapkamerweb, dé beddenspecialist

Bent u op zoek naar een betrouwbare beddenspecialist? Een specialist die al ruim 30 jaar ervaring heeft op het gebied van bedden? En die uw complete slaapkamer in kan richten? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! Van kledingkasten tot bedden. Van matrassen tot bedbodems. En van beddengoed tot kussens.

De beddenspecialist met uitgebreide collectie bedden

Naar wat voor bed bent u op zoek? Zoekt u een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed of een twijfelaar? Of wat dacht u van een kingsize bed? Het belangrijkste aan een goed bed is de juiste lengte. Het ideale bed is ongeveer 20 cm langer dan dat u bent. Bent u 180 cm dan bestelt u een bed van 200 cm. Tenzij u het prettig vindt om extra ruimte bij het voeteneind te hebben, omdat u veel draait. Dan bestelt u een bed van 210 cm of 220 cm.

Als beddenspecialist adviseren wij u graag over het juiste bed dat bij u past. Heeft u de voorkeur voor een boxspring of een speciaal bed voor senioren? Of bent u op zoek naar een waterbed of logeerbed? U kunt met al uw vragen bij ons terecht.

Een bed is niet compleet zonder bedbodem en matras. Als beddenspecialist hebben we uiteraard ook bedbodems, matrassen en beddengoed. Ook dekbedden en kussens hebben we voor u.

Kom langs in de showroom van de beddenspecialist

Wilt u de bedden in het echt bekijken? En er op liggen? Dat kan! Kom dan naar onze showroom. Wist u dat u online dezelfde service ontvangt als in onze showroom?

Productaanbod beddenspecialist

De beddenspecialist bezorgt gratis thuis

Bij bestellingen vanaf 400,- wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd en gemonteerd. Onze ervaren monteurs zetten uw bed direct op de juiste plek. Bestelt u ook een kledingkast? Ook die zetten wij direct op de juiste plek. Wij zorgen dat uw slaapkamer in een mum van tijd klaar is.

Wist u dat onze klanten onze producten met een 9.8 waarderen? En dat we u graag advies op maat geven? Daarom durven wij met trots te zeggen dat wij dé beddenspecialist zijn!

Veilig online betalen

Veiligheid staat voorop! Het is daarom van belang dat u online veilig kunt betalen. U kiest de betalingswijze die bij u past. Wilt u via iDeal betalen? Fijn! Dan nemen wij uw bestelling direct in behandeling. Of betaalt u liever contact of bij het bezorgen? Dat kan natuurlijk ook!