Boxspring antislip

Heeft u last van schuivende matrassen bij uw boxspringbed? Dan bent u niet de enige. Dit is een veelvoorkomend probleem dat gelukkig eenvoudig en betaalbaar te verhelpen is! Slaapkamerweb biedt u antislipmatten voor onder uw boxspring matras. Deze houdt uw boxspringmatras op de juiste plek en zorgt ervoor dat deze niet gaat schuiven! Een bijkomend voordeel van onze boxspring antislip oplossing is dat u hiermee ook de levensduur van uw matras verlengt.

Antislip afmetingen

De omtrek van een antislipmat voor uw boxspringmatras is 70x160 cm. Deze is geschikt voor eenpersoons boxsprings en twijfelaars. Dankzij deze maat valt de mat goed onder het matras en is deze niet zichtbaar. Voor een tweepersoons boxspring kunt u twee matten bestellen. 

Gratis thuisbezorgd

Antislip matrassen voor de boxspring worden door Slaapkamerweb gratis verzonden binnen 2 dagen. Op deze manier wordt uw probleem met schuivende boxspring matrassen snel en voordelig verholpen!

 

Productaanbod antislip voor de boxspring

Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:
 

Bij deze wil ik mijn ervaring delen over de service welke je mag verwachten van Slaapkamer Web. Men adviseert je niet alleen deskundig. Ook als je ervaring achteraf je niet bevalt, kan het product in overleg geruild worden. TOP !!!

 

Fam. Wallenburg uit Amersfoort  

 

» Lees alle referenties

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken