Uw 4 deurs kast koopt u bij Slaapkamerweb!

Bent u op zoek naar een nieuwe kledingkast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze online slaapkamerspeciaalzaak vindt u een ruim assortiment slaapkamermeubels. Uiteraard zijn de garderobekasten ook goed vertegenwoordigd! Voor zowel draaideurkasten als schuif- of zweefdeurkasten kunt u bij ons terecht. Kijk maar eens rond in onze webshop. Vragen? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar!

Uw 4 deurs kast volledig naar eigen wens ingericht

Wist u dat u bij ons niet alleen de buitenkant van de kast kunt afstemmen op uw smaak maar ook het interieur volledig zelf kunt samenstellen? Dat is uniek! U bepaalt hoeveel legplanken, hangroedes en lades u nodig heeft. Ideaal! U stelt uw kast op maat eenvoudig samen in het bestelscherm van de webshop. Kies uit de vele voorbeelden of stel de indeling volledig handmatig samen. Alles is mogelijk! Zo haalt u het optimale gebruiksgemak uit uw kast.

4 deurs kast

Wij bezorgen én monteren uw 4-deurs kast gratis

Een mooie kast is een aanwinst voor uw slaapkamer. Wij begrijpen echter dat u er tegenop kunt zien om uw nieuwe 4 deurs garderobekast in elkaar te zetten en op de juiste plek te krijgen. Daarom regelen wij dit voor u! Onze monteurs brengen alle onderdelen naar de gewenste kamer en zorgen dat de kast op de juiste plek komt te staan. Bovendien nemen ze al het verpakkingsmateriaal weer mee. Het enige wat u hoeft te doen is een kopje koffie voor ze te zetten. We wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe kast!

Wat onze klanten zeggen

Slaapkamerkast besteld. Geheel volgens de omschrijving geleverd. Het plaatsen leverde een probleem op, dit werd adequaat opgepakt en binnen een paar dagen opgelost.

Sander uit 's-Gravenzande

Kast vinden tijdens Corona was echt een 2.0 behalve voor slaapkamer web kon makkelijk kast naar mijn wensen (indeling en kleur) kiezen en het werd nog gemonteerd.. alles top geregeld en super snel gemonteerd!!!! Erg blij

P bremer uit Den haag

Vandaag is er een kastenwand geleverd en gemonteerd in de slaapkamer. Super aardige mannen, montage is prima en al het verpakkingsmateriaal meegenomen.
Echt blij met deze super mooie kast!
Martin en Karin

Karin Kersten uit Hoofddorp

Gisteren hebben we een nieuwe kast geleverd gekregen voor de tweede slaapkamer. We hadden al eerder een kast voor onze slaapkamer besteld en daar waren we zo tevreden over dat we ook deze keer een kast bij Slaapkamerweb bestelden. Wat ziet de kast er mooi uit en wat hebben de twee mannen hem vakkundig in elkaar gezet! Ze waren al na een halfuur klaar!! Ze waren zeer vriendelijk/ enthousiast en werkten keurig coronaproof. Mochten we ooit weer een kast nodig hebben, weten we jullie te vinden!
Hartelijke groeten, Monique en Emiel

Monique van den Hoed uit Zwaag
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken