Uw 4 deurs kast koopt u bij Slaapkamerweb!

Bent u op zoek naar een nieuwe kledingkast? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze online slaapkamerspeciaalzaak vindt u een ruim assortiment slaapkamermeubels. Uiteraard zijn de garderobekasten ook goed vertegenwoordigd! Voor zowel draaideurkasten als schuif- of zweefdeurkasten kunt u bij ons terecht. Kijk maar eens rond in onze webshop. Vragen? Neem dan contact met ons op, we staan voor u klaar!

Uw 4 deurs kast volledig naar eigen wens ingericht

Wist u dat u bij ons niet alleen de buitenkant van de kast kunt afstemmen op uw smaak maar ook het interieur volledig zelf kunt samenstellen? Dat is uniek! U bepaalt hoeveel legplanken, hangroedes en lades u nodig heeft. Ideaal! U stelt uw kast op maat eenvoudig samen in het bestelscherm van de webshop. Kies uit de vele voorbeelden of stel de indeling volledig handmatig samen. Alles is mogelijk! Zo haalt u het optimale gebruiksgemak uit uw kast.

Wij bezorgen én monteren uw 4-deurs kast gratis

Een mooie kast is een aanwinst voor uw slaapkamer. Wij begrijpen echter dat u er tegenop kunt zien om uw nieuwe 4 deurs garderobekast in elkaar te zetten en op de juiste plek te krijgen. Daarom regelen wij dit voor u! Onze monteurs brengen alle onderdelen naar de gewenste kamer en zorgen dat de kast op de juiste plek komt te staan. Bovendien nemen ze al het verpakkingsmateriaal weer mee. Het enige wat u hoeft te doen is een kopje koffie voor ze te zetten. We wensen u alvast veel plezier van uw nieuwe kast!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 670 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken