kast 120 breed
golf

Productaanbod kast 120 breed

Kast 120 breed

Wist u dat de uitstraling van uw kast bijdraagt aan het gevoel van rust en ruimte in uw slaapkamer? Kies daarom voor materiaal dat past bij uw bed en overige slaapkamermeubels. Eenheid brengt rust. En juist in de slaapkamer is zo’n sfeer belangrijk. We brengen ook een derde deel van ons leven in bed, en dus in de slaapkamer, door. Wel fijn als we op deze plek tot rust kunnen komen.

Een smalle kledingkast van 120 breed is verkrijgbaar met draaideuren. Wilt u graag schuif- of zweefdeuren? Dan heeft u een plek van minimaal 137 cm breed nodig. In de webshop vindt u alle uitvoeringen en mogelijkheden.

Tip: neem een extra hoge kast om zo toch meer opbergruimte te creëren. Een bed met opbergladen is ook erg praktisch in kleinere kamers

Laat uw kast van 120 cm breed gratis bezorgen en monteren!

Heeft u eenmaal de juiste kast uitgezocht dan wilt u hem het liefst zo snel mogelijk in gebruik nemen. Daarom zorgen wij voor snelle levering én gratis montage van de nieuwe kledingkast! Onze monteurs brengen de kast naar de gewenste kamer en zorgen ervoor dat hij volledig gebruiksklaar wordt gemaakt. Zelfs het verpakkingsmateriaal nemen ze mee terug, dit recyclen wij op onze thuisbasis.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw nieuwe kast van 120 cm breed!