hoofdkussens anti allergie
golf
sort icon

Snelle bezorging van uw anti allergische hoofdkussens

De meeste van onze hoofdkussens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad. Dit betekent dat u, uw bestelde anti allergische kussen, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Persoonlijk advies bij het kiezen van uw hoofdkussen

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste anti allergische hoofdkussen? Of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om onze grote hoofdkussen te komen testen in onze toonzaal in Zutphen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om langs te komen in onze toonzaal te Zutphen. Op deze manier kunt u de hoofdkussens van uw voorkeur uit testen en even proefliggen. Dit gaat bovendien altijd onder begeleiding van één van onze deskundige medewerkers, wat ook betekent dat deze u gelijk kan adviseren en meekijken welk kussen het meest geschikt voor u is. U bent van harte welkom!