golf

Productaanbod zwarte kledingkast

Zwarte kledingkasten met gratis montage

Bij Slaapkamerweb bestelt u géén bouwpakket, maar een volledig gemonteerde zwarte kledingkast. Vanaf € 400,- komen we uw nieuwe garderobekast gratis bij u langsbrengen en verzorgen onze medewerkers gelijk een professionele montage. Uw zwarte garderobekast wordt op de gewenste plek in uw woning geplaatst. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Komt u er niet uit of heeft u specifieke wensen (bijvoorbeeld een hoekkast)? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Zweefdeurkast, schuifdeurkast of draaideurkast

In onze webshop vindt u zwarte kledingkasten in een drietal soorten. Een draaideurkast heeft deuren die naar u toe openen, zoals u gewend bent van een traditionele kast. Draaideurkasten zijn heel geschikt wanneer u op zoek bent naar een goedkope zwarte kledingkast.

Heeft u weinig ruimte beschikbaar, dan kunt u beter kiezen voor een zweefdeurkast of schuifdeurkast. De deuren openen niet naar u toe maar schuiven over elkaar heen, waardoor ze geen extra ruimte vereisen en geen loopruimte opslokken. Bij een schuifdeurkast hangen de deuren in de bovenrail in de kast, terwijl bij een zweefdeurkast de deuren vóór de kast zijn opgehangen. Een zweefdeurkast heeft een strakke en modere uitstraling, maar met een schuifdeurkast heeft u minder last van stof.

Sommige andere aanbieders leveren schuifdeurkasten die rollen en rusten op de onderrail. Deze zijn gevoelig voor vastlopen omdat de onderrail zich over tijd vormt naar de vloer. Met de zweefdeurkasten en schuifdeurkasten van Slaapkamerweb heeft u dit probleem niet: de deuren zijn opgehangen in de bovenrail, waardoor ze zelfs na jaren nog soepel te openen en sluiten zijn.