Zwarte kledingkast

Bent u op zoek naar een zwarte kledingkast precies in de gewenste uitstraling en indeling? In de Slaapkamerweb webshop vindt u zwarte kledingkasten die u volledig kunt afstemmen op uw eigen stijl en wensen. Behalve kledingkasten vindt u in onze webshop ook bijpassende nachtkastjes en ladekasten. Zo stelt u uw slaapkamer geheel in één stijl samen. In onze webshop vindt u onder andere:

  • Zwarte houten kledingkasten
  • Hoogglans zwarte kledingkast
  • Zwarte kledingkast met spiegel
  • Kasten met zwarte glazen deuren

Soms laat de afbeelding een andere kleur zien dan zwart. Dit komt doordat de meeste kledingkasten in tal van kleuren en materialen leverbaar zijn. Kies de kast met de uitstraling van uw voorkeur. Daarna kunt u zelf de kleur, afmetingen en indeling tot in detail bepalen. Daarbij heeft u keuze uit diverse accessoires zoals een schoenenrek, kastverlichting of bijvoorbeeld lades.

Zwarte kledingkast

Productaanbod zwarte kledingkast

Zwarte kledingkasten met gratis montage

Bij Slaapkamerweb bestelt u géén bouwpakket, maar een volledig gemonteerde zwarte kledingkast. Vanaf € 400,- komen we uw nieuwe garderobekast gratis bij u langsbrengen en verzorgen onze medewerkers gelijk een professionele montage. Uw zwarte garderobekast wordt op de gewenste plek in uw woning geplaatst. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Komt u er niet uit of heeft u specifieke wensen (bijvoorbeeld een hoekkast)? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.

Zweefdeurkast, schuifdeurkast of draaideurkast

In onze webshop vindt u zwarte kledingkasten in een drietal soorten. Een draaideurkast heeft deuren die naar u toe openen, zoals u gewend bent van een traditionele kast. Draaideurkasten zijn heel geschikt wanneer u op zoek bent naar een goedkope zwarte kledingkast.

Heeft u weinig ruimte beschikbaar, dan kunt u beter kiezen voor een zweefdeurkast of schuifdeurkast. De deuren openen niet naar u toe maar schuiven over elkaar heen, waardoor ze geen extra ruimte vereisen en geen loopruimte opslokken. Bij een schuifdeurkast hangen de deuren in de bovenrail in de kast, terwijl bij een zweefdeurkast de deuren vóór de kast zijn opgehangen. Een zweefdeurkast heeft een strakke en modere uitstraling, maar met een schuifdeurkast heeft u minder last van stof.

Sommige andere aanbieders leveren schuifdeurkasten die rollen en rusten op de onderrail. Deze zijn gevoelig voor vastlopen omdat de onderrail zich over tijd vormt naar de vloer. Met de zweefdeurkasten en schuifdeurkasten van Slaapkamerweb heeft u dit probleem niet: de deuren zijn opgehangen in de bovenrail, waardoor ze zelfs na jaren nog soepel te openen en sluiten zijn.

Reviews van onze klanten

Ik heb vandaag mijn kledingkast ontvangen een superservice van dit bedrijf ,top monteurs deze jongens die weten van aanpakken . Dit is een Topbedrijf . ik kan het alleen maar aanbevelen .

M.Mair uit Amsterdam

Slaapkamer besteld begin maart ik werd goed geïnformeerd over de levertijd op dr afgesproken tijd werd de slaapkamer bezorgd een uit rijd baar bed kledingkast en commode in de kleur wild eiken het zag er geweldig mooi uit.
En voor een mooie prijs. Alles werd gemonteerd door de mannen en de verpakkingen werden meegenomen. Ik ben zeer tevreden

Nel van den Branden uit Steenbergen

Via de site een kledingkast samengesteld en daarna naar de toonzaal. Daar nog een waterbed besteld en een planning gemaakt ivm demonteren huidig bed. Zeer goede communicatie en alle afspraken zijn nagekomen.
Wij raden slaapkamerweb.nl van harte aan.

Verhoef uit Apeldoorn

Dik tevreden over de levering van onze drie meter brede kledingkast. Zelf samenstellen op de site gaat gemakkelijk. Levering volgens afspraak. De kast wordt snel en deskundig geïnstalleerd en ziet er netjes afgewerkt uit. We zijn er blij mee.

D. van de Pol uit Stroe
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken