De pocketvering matras 160x200 is een zeer comfortabel, duurzaam, goed ventilerend en ondersteunend matras voor een ruim tweepersoonsbed. Dankzij de uitstekende kwaliteit gaat het matras jarenlang mee. Het pocketvering matras kan gebruikt worden op een tweepersoonsbed van 160x200. Het matras werkt perfect samen met een boxspring of een spiraalbodem. Ook werkt deze met een lattenbodem, mits deze uit minsters 26 latten bestaat.

Pocketvering

In een pocketvering matras zitten veren die in zakjes of pockets zitten. Deze pockets zijn gegroepeerd en elke groep heeft een bepaalde hardheid. Hierdoor heeft u op verschillende delen van uw lichaam de juiste steun. Heeft u rugklachten in uw onderrug? Dan biedt een pocketvering matras u de juiste steun om weer comfortabel te kunnen slapen. 

Heeft u vragen over pocketvering matras 160x200 of over pocketvering matrassen in het algemeen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Productaanbod pocketvering matras 160x200

Gratis bezorging op pocketveer matras 160x200

Vanaf € 200,- bezorgen wij uw pocketvering matras 160x200 gratis bij u thuis. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.