Een pocketvering matras 140x200 is een ideaal matras voor een klein tweepersoonsbed. Het matras past namelijk op lattenbodems, spiraalbodems en boxsprings. Heeft u een tweepersoonsbed en zoekt u een matras dat voldoende ondersteuning geeft aan uw lichaam tijdens het slapen? Kies dan voor het pocketvering matras 140x200.

Een pocketvering matras dankt zijn naam aan de pockets aan de binnenkant van het matras waarin de veren zitten die het matras zijn stevigheid geeft. Het matras is opgedeeld in comfortzones. Elke zone heeft een andere hardheid, waardoor u de juiste ondersteuning krijgt op de verschillende delen van uw lichaam. Pocketvering matrassen zijn daarbij verkrijgbaar in verschillende stevigheden, waardoor u het juiste matras kunt kiezen voor uw behoeften.

Gratis bezorging voor pocketvering matras 140x200

Vanaf € 200,- bezorgen wij uw pocketvering matras 140x200 gratis bij u thuis. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om de bezorging af te spreken. Als u een compleet bed bestelt, dan kunt u erop rekenen dat onze kundige medewerkers gelijk een professionele montage voor u verzorgen!

Productaanbod pocketvering matras 140x200

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 675 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken