nasa matras
golf

Gratis bezorging van uw Nasa matras

Matrassen met een waarde vanaf € 200,- worden gratis bij u thuisbezorgd (in heel Nederland, met een aantal uitzonderingen). Bij bestelling onder de € 200,- zijn de bezorgkosten € 69,-. Uw nasa matras brengen we bij u aan huis en leggen we desgewenst voor u in uw bedframe. Als u graag advies ontvangt, of benieuwd bent naar de voorraadstatus en/of levertijd van onze matrassen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Persoonlijk advies voor uw Nasa matras

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste nasa matras? Wellicht wil u weten of de matras in uw bedframe past, of wil u meer wil weten over de verschillen tussen matrassoorten of diktes bijvoorbeeld? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk en is geen vraag voor ons te gek! Wij staan voor u klaar om u te voorzien van een passend antwoord of advies. Neem daarom gerust contact met ons op.

Kom langs in onze toonzaal 

In onze toonzaal te Zutphen heeft u de mogelijkheid om onze matrassen met eigen ogen en van dichtbij te bekijken en dat geldt dus ook voor de nasa matrassen. Misschien wil u deze graag uitproberen en deze uitproberen om te voelen wat het verschil is tussen de verschillen. Wij zullen u hartelijk ontvangen in onze toonzaal en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook als u online een bestelling plaatst kunt u uiteraard bij onze deskundige medewerkers terecht voor vragen. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Verschillende afmetingen voor uw Nasa matras

Slaapkamerweb vindt het belangrijk dat er een passende matras is, voor iedere afmeting bed. Daarom hebben wij voor (bijna) iedere bedmaat een nasa matras! Wanneer u voor uw tweeprsoonsbed een nasa matras wil, kunt u bijvoorbeeld in de breedte van 160 ook twee matrassen van 80 cm breed kiezen die samen de breedte van 160 cm geven.

Opties voor de breedte: 

70, 80, 90, 100, 120, 130, 140, 160, 180 en 200 cm

Opties voor de lengte:

190, 200, 210 en 220 cm