Ontdek welke kledingkasten leverbaar zijn in 200 breed!

In ons assortiment vindt u schuifdeurkasten, zweefdeurkasten en draaideurkasten van 200 cm breed. Bij een schuifdeurkast van 200 cm breed heeft u 2 grote schuifdeuren die voor elkaar schuiven. Bij onze zweefdeurkasten hangen de zweefdeuren aan de bovenkant en onderkant in een rail, waardoor ze lijken te zweven. De grote zweefdeuren geven de kledingkast een ultramoderne en chique uitstraling. In de breedte van 200 cm kunt u kiezen voor de Impact Classic en Impact Luxe. Beide zweefdeurkasten hebben bij 200 cm 2 zweefdeuren. Bij de draaideurkasten draaien de deuren naar buiten open en kunt u alle deuren tegelijk open zetten. Onze draaideurkasten zijn volledig stofvrij. Bij een kledingkast van 200 cm heeft u vier draaideuren. Al onze kasten kunt u voorzien van één of meerdere grote spiegeldeuren.

Heeft u net iets meer ruimte dan 200 cm? Bekijk gerust al onze kledingkasten tussen 200 en 250 cm breed.

Waarom koopt u een kledingkast 200 cm bij Slaapkamerweb?

Slaapkamerweb is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van kledingkasten en bedden. In onze webshop vindt u een groot assortiment kledingkasten in de meest uiteenlopende maten en stijl. We vertellen u graag 3 redenen waarom u een kledingkast van 200 cm breed bij Slaapkamerweb bestelt.

  • Alle kledingkasten worden vanaf 400,- gratis thuisbezorgd en gemonteerd.
  • Wij monteren de kledingkasten rechtopstaand. Dit betekent dat u aan iedere kant slechts 5 cm extra ruimte nodig heeft. Bij de kasten die u zelf moet monteren, heeft u voor een kledingkast van 200 cm minimaal 2,5 m vloeroppervlakte nodig.
  • Onze kledingkasten zijn gemakkelijk en snel te demonteren als u gaat verhuizen. 

Productaanbod kledingkast 200 breed

Welke hoogte kledingkast kiest u?

Wist u dat u onze kledingkasten van 200 breed in verschillende hoogtes kunt bestellen? Het is afhankelijk van welke kledingkast u kiest en hoe hoog uw slaapkamer is, welke hoogte het beste past. Heeft u bijvoorbeeld een hoge slaapkamer en kiest u een schuifdeurkast? Dan kunt u kiezen uit de hoogtematen 235, 223 of 197 cm. Onze zweefdeurkasten zijn leverbaar in de hoogtes 236 of 226 cm. Onze draaideurkasten kunt u bestellen in de hoogtes 239 of 226 cm. Bekijk het overzicht van al onze hoge kledingkasten?

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken