Boxspring compleet

Als we het over een boxspring hebben, dan hebben we het vaak over een boxspringcombinatie en deze is pas compleet met bodems (eventueel elektrisch verstelbaar), meegestoffeerde matrassen, een topmatras en voorzien is van een hoofdbord en poten. Zo’n complete boxspring heeft dus heel wat lagen die samen het comfort bepalen. Omdat wij ervan zijn overtuigd dat u zelf het beste weet welk comfort bij u past, heeft u bij ons volop keuzes in comfort in deze lagen. Daarnaast bepaald u ook zelf de uitstraling, door de stoffering, de poten en het hoofdbord te kiezen die u mooi vindt. Zo haalt u een unieke boxspring in huis die op alle vlakken bij u past. 

Wij selecteren de de mooiste producten voor een scherpe prijs en hanteren een hoge service, omdat wij pas tevreden zijn als u dat bent.    

Gratis bezorging en montage

Besteld u uw complete boxspring bij ons, dan bent u verzekerd van een goede service. Naast de vele mogelijkheden aan opties en zorgvuldig klantcontact, worden onze boxsprings bij een bestelling vanaf 400,- euro bovendien gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd (op een aantal uitzonderingen na). Onze vakkundige monteurs stellen de boxspring netjes voor u af en nemen ook alle verpakkingsmaterialen weer mee, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! 

Als u op het punt staat om uw favoriete boxspring te bestellen is het goed om te weten dat als deze via het trapgat bij u naar boven moet, dit ook moet passen! Ondanks dat de boxspring per onderdeel bij u naar boven zal worden gebracht, is met name het hoofdbord het onderdeel wat soms voor problemen zorgt omdat het vaak de ruimste afmetingen kent. Deze afmetingen staan in onze webwinkel bij iedere boxspring vermeld, zodat u deze van te voren op kunt meten. Heeft u hier nog vragen over dan kunt u hier uiteraard contact met ons opnemen. 

De actuele levertijd van de boxspring van uw keuze, kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u voor of na de levering nog vragen hebben, dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder. Tevens bent u ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale boxspring te bekijken of uit te proberen.

Aanbod boxsprings compleet:

Stel uw boxspring compleet online samen!

Het slaapsysteem van een complete boxspring bestaat uit verschillende onderdelen of lagen die samen het slaapcomfort en de uitstraling bepalen. Aan de basis liggen de boxen, die kunt zien als bodem, deze zijn bij ons allemaal pocketgeveerd. Hieronder bevinden zich natuurlijk de poten, waarbij u kunt kiezen uit verschillende varianten. De boxen zijn net als de matrassen die hier weer bovenop komen gestoffeerd, bij onze boxsprings kiest u zelf de stoffering en de kleur die u mooi vindt. Of u gaat voor (kunst)leer of stof, de keuze is geheel aan u. Ook heeft u bij de matrassen de keuze om te kiezen voor de stevigheid die u past, deze kan bij een tweepersoons boxspring dus ook anders zijn dan het matras van uw partner. 

Op de top van de boxspring ligt de topmatras, die het laatste laagje comfort geeft. Wat de één als comfortabel ervaart, kan de ander juist als erg prettig ervaren, daarom heeft u de keuze uit verschillende ‘toppers’! De topmatras maakt dat u het bed gemakkelijk op kunt maken, doordat deze minder dik is dan een matras die bij de boxspring mee is gestoffeerd. Ook geeft de topmatras het laatste laagje comfort mee. De topmatras bestaat bij een tweepersoons boxspring uit één geheel en maakt dat u de geul tussen de 2 matrassen nauwelijks zult ervaren. Bent u een echte prins of prinses op de erwt? Dan is het vaak ook mogelijk om voor een 2-persoons matras te gaan, onder de topmatras. Bij een elektrisch verstelbare boxspring hoort een splittopmatras, die bij het hoofdeinde is voorzien van een split,  zodat de linker- en rechterkant afzonderlijk van elkaar gebruik kan maken van de verstelling. 

Door alle coptie mogelijkheden, is het aan te raden eerst een boxspring te selecteren op het hoofdbord wat u mooi vindt, vervolgens loopt u alle opties automatisch door. Wij voorzien u daarbij van de benodigde informatie, zodat u precies weet welke optie u kunt kiezen en welke bij u past!

Accessoires voor een echt complete boxspring

Er zijn tal van accessoires die de boxspring net wat completer en u niet alleen in gemak tegemoet komen, maar ook uw slaapkamer verrijken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Nachtkastjes of commodes? Deze zijn veelal ook beschikbaar in het materiaal of design van het ledikant van uw voorkeur! Als u deze meebesteld met uw houten bed van 180x200 cm, dan worden deze vaak ook nog eens kosteloos gemonteerd!  

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw boxspring

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw complete boxspring, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden