Boxspring kopen bij Slaapkamerweb

Slaapkamerweb.nl biedt u een ruime collectie boxsprings in alle denkbare maten en soorten. Onze boxsprings bieden een beter ligcomfort, uitstekende ventilatie en een langere levensduur in vergelijking met andere soorten matrassen. Uniek bij Slaapkamerweb is de ruime keuze in alle denkbare maten. Alle breedtematen kunnen geleverd worden in drie lengtes: 200 cm, 210 cm en 220 cm. Ook vindt u in onze webshop elektrisch verstelbare boxsprings!

Bent u op zoek naar een specifieke maat, bekijk dan één van de volgende pagina's: 

Gratis bezorging en montage op boxsprings

Alle boxsprings worden gratis thuisbezorgd én gemonteerd. Wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. Bij de levering verzorgen we gelijk een professionele montage van uw nieuwe boxspring en plaatsen we uw bed op de gewenste plek. Dat betekent zonder rompslomp slapen in een heerlijk nieuw bed.

 

Productaanbod boxspring kopen

Welke boxspring heeft de juiste maat?

De juiste bedmaat is van groot belang voor een goede nachtrust. Dat geldt voor gewone bedden, maar zeker ook voor boxsprings. Wij vinden het belangrijk om iedereen een boxspring te kunnen bieden in de optimale maat. Daarom verkopen wij boxsprings in alle denkbare breedtematen van 120 cm (twijfelaar) via 140, 160 en 180 cm (tweepersoons) tot en met 200 cm (kingsize).

De meeste mensen kiezen voor een standaard lengte van 200 cm. Maar de juiste lengte is essentieel voor een goede nachtrust. Nederlanders zijn een lang volk en voor veel lange mensen is een bed van 200 cm eigenlijk te kort. Het ideale bed is tenminste 20 centimeter langer dan uzelf. Dat betekent dat u met een lichaamslengte van circa 1,90 het best kunt kiezen voor een bed van 210 centimeter lang. Bent u rond de 2,00 meter lang, kies dan voor een boxspring van 220 centimeter! Uiteraard vindt u in onze webshop niet alleen boxsprings in alle maten, maar ook bijpassend beddengoed en overige accessoires.