Een massief bed: goede investering voor uw slaapkamer

Een massief bed is een goede investering voor uw slaapkamer. De robuuste uitstraling drukt een mooi stempel op uw kamer. Bovendien gaat een bed van massief hout jaren, danwel levenslang, mee! In onze webshop treft u een ruim assortiment massieve slaapkamer meubels aan. Eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, twijfelaars of complete slaapkamers, wat u ook zoekt u vindt het bij Slaapkamerweb!

Uw bed van massief hout gratis bij u thuisgebracht én gemonteerd

Heeft u het perfecte bed gevonden? En eventueel ook een bijpassende kledingkast, nachtkastjes of een dressoir? Dan bestelt u deze eenvoudig en snel online. Met een klik op de knop is dit zo geregeld! Wij gaan direct voor u aan de slag met uw bestelling en nemen contact met u op om afspraken over de levering te maken.

Wist u dat wij uw bed gratis thuisbezorgen én monteren? U heeft er geen omkijken naar! Onze monteurs nemen het afval weer mee terug, opgeruimd staat netjes. U hoeft alleen nog maar zelf het bed op te maken. Fijn geregeld hè?!

Massief bed 180x220

Advies nodig over massieve bedden?

We weten als geen ander dat de aanschaf van een bed geen alledaagse bezigheid is. Logisch dat u hier wat advies bij kunt gebruiken. Of het nu gaat om de afmeting, het materiaal of bijvoorbeeld de meest geschikte bedbodem, wij helpen u graag! U kunt ons bereiken via de live chat functie op de website, per mail of telefoon. Ook is het mogelijk om langs te komen in onze showroom in Zuthpen. Dan kunt u alles zien, voelen én proefliggen op de verschillende bedden. De koffie staat voor u klaar!