ledikant hout
golf

Productaanbod houten ledikanten

sort icon

Soorten houten ledikanten

Een houten ledikant heeft een prachtige natuurlijke en rustgevende uitstraling. Een houten ledikant is tijdloos en past in iedere stijl van slaapkamer. Binnen ons huidige assortiment beschikken we over ledikanten van massief hout, waaronder grenen en eikenhout. Grenen staat bekend om de prachtige afwerking en degelijkheid. Eikenhout heeft vaak kenmerkende nerftekeningen en geeft jouw houten ledikant die extra natuurlijke uitstraling, vooral ook deze bedden zijn zeer duurzaam en kunnen tegen een stootje.

Onze spaanplaat ledikanten zijn van de allerhoogste kwaliteit en voorzien van een prachtige afwerking (fineerlaag). Het is wellicht geen massief hout, maar u betaalt hier minder voor. Is uw budget voor een houten ledikant iets kleiner, maar wilt u wel profiteren van een kwalitatief bed? Kies dan voor een ledikant van spaanplaat bij Slaapkamerweb!

Ook uit te breiden met matras en bedbodem

Wilt u graag een houten ledikant inclusief matras en bedbodem? Bij Slaapkamerweb kunt u eenvoudig in het vervolgproces bepalen of u voor een lage prijs uw houten ledikant wilt uitbreiden met een matras of bedbodem. Is uw ledikant hout onder de € 400 euro dan is dit een uitstekende manier om in aanmerking te komen voor de gratis verzending en montage. Combineer en profiteer!

Garantie op onze ledikanten hout

De garantie kan per ledikant verschillen. Op onze Royal, Premium en Comfort meubelen en massief houten ledikanten ontvangt u 5 jaar garantie. Op al onze overige ledikanten ontvangt u 3 jaar garantie. Wilt u meer informatie over onze algemene garantievoorwaarden? Bekijkt u dan deze pagina.

Kom langs in onze toonzaal!

Wilt u graag één van onze houten ledikanten bezichtigen? Komt u dan gerust een langs in onze toonzaal in Zutphen. Niet alle houten ledikanten worden tentoongesteld in onze toonzaal. Wilt u graag weten of uw ledikant in onze toonzaal aanwezig is? Neemt u dan eerst even contact op met onze klantenservice.