Uw nieuwe hangkast vindt u bij Slaapkamerweb

Bent u op zoek naar een hangkast voor uw kleding? Dan bent u bij ons op de juiste plek! In onze online slaapkamerspeciaalzaak bieden we een ruim assortiment garderobekasten aan. Beschikbaar in diverse soorten, kleuren en maten. Daar zit uw hangkast gegarandeerd tussen! Zoals u van een speciaalzaak mag verwachten geven we u, indien gewenst, graag advies over de verschillende mogelijkheden.

Hangkasten altijd in de perfecte maat leverbaar

Een hangkast is verkrijgbaar in diverse maten. Wilt u een smalle hangkast? Dit kan al vanaf 91 cm breed. Juist een brede garderobekast nodig? De meeste kasten zijn verkrijgbaar tot een breedte van 4 meter. U bepaalt zelf het aantal deuren, de gewenste kleur en of u 1 of meerdere spiegels wilt. Zo past de hangkledingkast altijd bij uw smaak en interieur.

Tip: bepaal eerst of u een draaideurkast wilt, of liever een schuif- of zweefdeurkast. Dat zoekt het makkelijkst. Weet u niet zo goed wat voor soort kast het beste past in de ruimte van uw kamer? Maak dan gebruik van de chatservice op de website of neem contact met ons op per mail of telefoon. Met een paar vragen helpen we u de juiste keuze te maken.

Uw nieuwe hangkast snel en gratis in huis

Eenmaal besloten een nieuwe hangkast aan te schaffen, dan wilt u hem natuurlijk ook snel in huis. Daar weten we alles van! Daarom zorgen we ervoor dat het proces van bestellen, leveren en monteren soepel en snel verloopt. Zodra uw bestelling binnen is nemen we contact met u op. We plannen dan een geschikt moment in om uw nieuwe garderobekast te komen bezorgen en monteren. Uiteraard doen we dit gratis!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken