dik hoofdkussen
golf

Snelle bezorging van uw dikke kussen

De meeste van onze kussens zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw dikke hoofdkussens al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Persoonlijk advies wanneer u een dik kussen wil kopen

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van een dik hoofdkussen? Of heeft u een andere vraag over een hoofdkussen? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Bezoek onze toonzaal

Wij bieden u de mogelijkheid om onze dikke hoofdkussens te komen testen, voor u deze koopt in onze toonzaal in Zutphen. Op deze manier kunt u onze kussens uit testen op zachtheid en even proefliggen. Dit gaat bovendien altijd onder begeleiding van één van onze deskundige medewerkers, wat ook betekent dat deze u gelijk kan adviseren en meekijken welk kussen het meest geschikt voor u is. U bent van harte welkom!