golf

Productaanbod tweepersoonsbed

Tweepersoons bedden in alle maten

Daarnaast staan wij bekend om onze ruime keuze in verschillende afmetingen. Wij leveren tweepersoonsbedden van 140 cm tot en met 200 cm breed. De meest populaire maten zijn 160x200 en 180x200. Daarnaast leveren we diverse lengtematen. Bent u of is uw partner langer dan circa 1,90, overweeg dan een bed van 210 of 220 centimeter lang. Vrijwel alle tweepersoonsbedden zijn in deze lengtematen leverbaar. Tot slot kunt u ook voor een kingsize bed bij ons terecht.

Tweepersoonsbed met een goed matras

Om uw tweepersoonsbed compleet te maken hebt u een goede matras nodig. Een matras die bij uw lichaam aansluit is erg belangrijk voor uw nachtrust. Bij Slaapkamerweb vindt u een ruim aanbod matrassen. Zo vindt u altijd de matras die bij u past. Wilt u bijvoorbeeld een koudschuim matras? Of zoekt u een pocketveer matras? Bij Slaapkamerweb slaagt u gegarandeerd. U kunt alle matrassen online bekijken en bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom om te komen proef liggen. Graag helpen wij u bij het kiezen van de juiste matras.

Kledingkasten

Bent u al bekend met onze collectie kledingkasten? Zo niet, zijn ze zeker de moeite van het bekijken waard. U stelt uw kledingkast helemaal zelf samen en kiest daarbij zelf de afmetingen, materialen, kleuren en inrichting!