Stijlvolle slaapkamer kasten bij Slaapkamerweb

Slaapkamer kasten moeten praktisch zijn. U moet er immers al uw kleding in kunnen opbergen en het moet passen in uw slaapkamer. Bij Slaapkamerweb bepaalt u de indeling van de slaapkamer kasten helemaal zelf! U kiest een kast die past bij uw smaak en interieur. Vervolgens voegt u naar wens planken, hangroedes en ladeblokken toe.

Diverse soorten slaapkamer kasten

De slaapkamer kasten van Slaapkamerweb zijn onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën:

  • Zweefdeurkasten
  • Draaideurkasten
  • Schuifdeurkasten

Binnen deze categorieën kiest u de maat van de slaapkamer kasten, de grootte en het aantal deuren en de indeling. Ideaal, u heeft zo een kast op maat! De meeste kasten zijn in een zeer groot scala aan maten te leveren. Afhankelijk van de gewenste breedte heeft de kast 2 of meer deuren. Aangezien u gemiddeld een derde deel van uw leven in de slaapkamer doorbrengt is het wel zo prettig als uw slaapkamer kast bijdraagt aan een sfeervolle uitstraling!

Productaanbod slaapkamer kasten

Gratis montage én bezorging van de slaapkamer kasten

Slaapkamerweb biedt u een unieke GRATIS bezorg- en montageservice. Onze vakbekwame monteurs brengen de onderdelen van uw nieuwe kast naar de gewenste kamer en bouwen hem daar op.

Wist u dat wij een speciale recycle afdeling hebben? Al het verpakkingsmateriaal van de slaapkamer kasten nemen we mee terug naar onze thuisbasis en recyclen we daar. Fijn voor u want u heeft geen omkijken naar het opruimen, en ook nog goed voor het milieu!


Ervaringen van klanten

"Wij zijn bijzonder tevreden over onze nieuwe kast. De zeer vriendelijke monteurs hebben prima werk geleverd. Binnen een uur stond er een zeer mooie en solide slaapkamer kast in onze. Bij dit bedrijf komt men de afspraken na, en is een echte aanrader."
Familie Sikkema uit Ede  
 

"Vandaag zijn er twee mooie schuifkasten bij ons geplaatst. De medewerkers waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam en hebben de kasten helemaal mooi gemonteerd. Wij zijn echt zeer tevreden!"
Jacoba Wallet uit Hillegom  
 

"Wat een professionals! Kwamen op tijd en binnen 1 uur een 3-deurs slaapkamerkast met schuifdeuren in elkaar gezet. Hadden nog betere suggesties voor de indeling. Namen alle troep mee en gingen weer snel verder. Helemaal TOP. Een adres om door te geven."
Leli Veld uit Zoetermeer  
 

"Prachtige kast besteld, netjes en tijdig geleverd. Nadat de 2 aardige mannen hem in no time in elkaar hadden gezet, keken we er samen naar en viel het 1 van hen op dat er een 'butsje' in de linkerzijde zat. Als hij het niet gezegd had, had ik het niet gezien, maar hij stond er op om de hele linkerkant te vervangen. Dat is vandaag gebeurd. Snel en vakkundig. Ik raad slaapkamerweb iedereen aan!"
Tanja Snoeck-van Vliet uit Nieuwegein  

 

 

Bedden en nachtkastjes

Om uw slaapkamer interieur compleet te maken, verkoopt Slaapkamerweb naast de prachtige slaapkamer kasten, onder andere ook bedden en nachtkastjes. Zo kunt u één mooie stijl creëren in uw slaapkamer. Kijk in deze webshop om alle verschillende artikelen te bekijken. Wilt u de slaapkamer kasten en andere slaapkamer meubels in onze showroom bekijken? U bent van harte welkom in Zutphen.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken