Stijlvolle slaapkamer kasten bij Slaapkamerweb

Slaapkamer kasten moeten praktisch zijn. U moet er immers al uw kleding in kunnen opbergen. Bij Slaapkamerweb hebt u het voordeel dat u de indeling van uw slaapkamer kasten helemaal zelf kan bepalen. U kunt onder andere planken en ladeblokken toevoegen. Naast de indeling moeten uw slaapkamer kasten natuurlijk ook stijlvol zijn en goed in het interieur van uw slaapkamer passen. U kunt kiezen uit draaideur, zweefdeur of schuifdeur slaapkamerkasten. Deze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Zo krijgt u altijd slaapkamer kasten die bij uw slaapkamer interieur passen.

Gratis montage én bezorging

Wanneer u een kast bestelt bij Slaapkamerweb hoeft u zich geen zorgen te maken over de montage van de slaapkamer kast. Wij bezorgen én monteren de kast gratis bij u in de slaapkamer. Binnen 1 uur staat de kast kant en klaar, zonder dat u zich heeft ingespannen. Ideaal toch?

Productaanbod slaapkamer kasten

Ervaringen van klanten

"Wij zijn bijzonder tevreden over onze nieuwe kast. De zeer vriendelijke monteurs hebben prima werk geleverd. Binnen een uur stond er een zeer mooie en solide slaapkamer kast in onze. Bij dit bedrijf komt men de afspraken na, en is een echte aanrader."
Familie Sikkema uit Ede  
 

"Vandaag zijn er twee mooie schuifkasten bij ons geplaatst. De medewerkers waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam en hebben de kasten helemaal mooi gemonteerd. Wij zijn echt zeer tevreden!"
Jacoba Wallet uit Hillegom  
 

"Wat een professionals! Kwamen op tijd en binnen 1 uur een 3-deurs slaapkamerkast met schuifdeuren in elkaar gezet. Hadden nog betere suggesties voor de indeling. Namen alle troep mee en gingen weer snel verder. Helemaal TOP. Een adres om door te geven."
Leli Veld uit Zoetermeer  
 

"Prachtige kast besteld, netjes en tijdig geleverd. Nadat de 2 aardige mannen hem in no time in elkaar hadden gezet, keken we er samen naar en viel het 1 van hen op dat er een 'butsje' in de linkerzijde zat. Als hij het niet gezegd had, had ik het niet gezien, maar hij stond er op om de hele linkerkant te vervangen. Dat is vandaag gebeurd. Snel en vakkundig. Ik raad slaapkamerweb iedereen aan!"
Tanja Snoeck-van Vliet uit Nieuwegein  

 

 

Bedden en nachtkastjes

Om uw slaapkamer interieur compleet te maken, verkoopt Slaapkamerweb naast de prachtige slaapkamer kasten, onder andere ook bedden en nachtkastjes. Zo kunt u één mooie stijl creëren in uw slaapkamer. Kijk in deze webshop om alle verschillende artikelen te bekijken. Wilt u de slaapkamer kasten en andere slaapkamer meubels in onze showroom bekijken? U bent van harte welkom in Zutphen.

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken