Dubbel bed

Een dubbel bed is ideaal als u graag samen met iemand slaapt. U heeft twee opties. Of u koopt twee eenpersoonsbedden en maakt ze met een topmatras op tot één geheel. Of u koopt een tweepersoonsbed. Het meest voorkomende formaat is 160x200. Ook voor de formaten 180x200, 160x210 of 160x220 kunt u bij ons terecht.

Bij Slaapkamerweb bestelt u los een bijpassende lattenbodem en matras. Afhankelijk van uw wensen bepaalt u zelf het type lattenbodem en de stevigheid van uw matras.

Groot assortiment goedkope bedden

We hebben een ruime keus tweepersoonsbedden. Van landelijke stijl tot moderne stijl. En van metalen frame tot houten ombouw. Ook hebben wij een groot assortiment boxsprings die voor twee personen zijn bedoeld. Ook ledikanten die hoger op de poten staan, hebben wij in ons assortiment.

Een bed bij Slaapkamerweb hoeft niet duur te zijn. U heeft er al één vanaf 299,-. Een boxspring heeft u al vanaf 499,- Wist u dat wij ook regelmatig producten in de opruiming hebben? Dit zijn artikelen waar nog maar 1 of 2 exemplaren van zijn en die daardoor extra voordelig zijn. 

Productaanbod dubbel bed

Gratis thuis bezorgd

Een dubbel bed is niet handig in uw auto. U heeft twee 1 of 2x een ombouw, 2 latenbodems, 2 matrassen en eventueel een topdekmatras. Daarom bezorgen wij al onze producten gratis bij uw thuis. Dit doen wij vanaf een bestelling van 400,-. Onze monteurs zetten uw bestelling in de juiste kamer, zetten het voor u in elkaar en nemen het verpakkingsmateriaal weer mee. Zo kunt u heerlijk onbezorgd slapen.

Wil u eerst langskomen en komen proefliggen? Ook dat kan! Kom naar onze showroom en bekijk alle mogelijkheden.