Bedombouw 140 x 200

Heeft u niet zo veel ruimte, maar wilt u wel een tweepersoonsbed? Dan kiest u voor de bedombouw 140x200. Zo kunt u samen van een fijne nachtrust genieten. U stelt het bed 140x200 helemaal zelf samen. Welk materiaal wilt u voor uw bedombouw? Wilt u een ombouw van metaal of houdt u meer van metaal? Ook de kleur van uw bedombouw kiest u zelf. Stel uw bed zelf samen en zorg dat het in uw slaapkamer past!

Wilt u liever een metalen bedframe? Bekijk onze metalen bedframes 140x200

Maten bedombouw

Is het 140x200 bed niet de maat die u zoekt? Bij Slaapkamerweb hebben we verschillende maten voor uw bedombouw. U kunt bij ons ook terecht voor een eenpersoons bedombouw of een tweepersoons ombouw van 180 cm breed. Ook voor extra lange bedden bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw bedombouw 140 x 200 gratis thuis bezorgd

Heeft u een bestelling van 400 euro of meer? Dan komen we uw bed graag bij u thuis brengen. Ook zetten we het gelijk voor u in elkaar. Scheelt u weer tijd!

Bij Slaapkamerweb heeft u volop keuze: alle bedden op deze pagina zijn leverbaar in de maat 140x200. Wilt u onze bedden liever in de showroom bekijken en ze gelijk testen? Dan zien we u graag in Zutphen. 

Productaanbod bedombouw 140x200

Veilig online betalen

Als u online iets bestelt, is het belangrijk dat u veilig online kunt betalen. Slaapkamerweb is voorzien van het webshop keurmerk. Ook kiest u bij ons de betalingsvorm die bij u past. Wilt u via iDeal betalen? Dat waarderen wij! Dan nemen wij uw bestelling direct in behandeling. U kunt ook betalen bij het afhalen of de bezorging.