Bedombouw

Een bedombouw bepaalt de uitstraling van uw slaapkamer! Een ombouw van hout geeft een andere uitstraling dan een metalen ombouw. U kiest zelf de stijl en de kleur die bij u past. Wilt u een bedombouw van massief hout? Ook dan heeft u keuze genoeg! Wat dacht u van een eiken, beuken of wit hout. Wilt u een metalenframe? Ook dat kan! We hebben een ruim assortiment!

Formaten bedombouw

Bij Slaapkamerweb heeft u naast de verschillende materialen ook een ruime keus aan verschillende maten. We hebben ledikanten in verschillende breedte- en lengtematen. Qua breedte kunt u bij ons terecht voor de maten van 90 tot 200 cm. De standaardmaat is een bed van 160x200 Qua lengtematen helpen we u graag aan de maten 190 en 200 cm. Ook voor extra lange matrassen van 180x210 en 180x220 bent u bij ons aan het goede adres. Bent u op zoek naar een bedombouw voor een kinderbed? Ook die hebben we!

Om uw slaapplek compleet te maken, kiest u eerst de ombouw. Daarna kiest u de lattenbodem en het matras dat bij u past. 

Productaanbod bedombouw

Bedombouw gratis thuis bezorgd

Een bedmombouw is niet handig in uw auto. U moet een aanhanger of busje regelen om uw bestelling thuis te krijgen. Dat moet anders kunnen vinden wij. Daarom bezorgen wij het graag bij u thuis. Dit doen wij bij een bestelling vanaf 400,-. Onze ervaren monteurs zetten het bed in de juiste kamer en zetten het direct voor u in elkaar.

Veilig online betalen

Als u een bestelling in een webshop plaatst, wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling op het juiste moment en in goede staat wordt geleverd. Slaapkamerweb heeft het webwinkel keurmerk. Zo weet u zeker dat zodra u uw bestelling heeft betaald, dat uw producten zo snel mogelijk worden bezorgd. En dat u veilig online kunt betalen!