2 persoonsbed

In de Slaapkamerweb webshop vindt u een breed assortiment 2 persoonsbedden in diverse stijlen en materialen. U vindt bij ons ongetwijfeld een bed dat past bij uw smaak en slaapkamer. U kunt bij ons terecht voor onder andere houten bedden, loombedden, metalen bedden en natuurlijk ook voor een goede boxspring. Uniek zijn wij in ons ruime assortiment breedte- en lengtematen. Ook voor een extra breed of extra lang bed met een bijpassende matras en bedbodem kunt u uitstekend bij ons terecht!

Uw 2 persoonsbed gratis thuisbezorgd

Service is voor onze vanzelfsprekend. Vanaf een totaalbedrag van € 400,- komen we uw bed gratis bezorgen en verzorgen we daarbij gelijk een professionele montage. We plaatsen het bed voor u op de gewenste plek en nemen de verpakkingmaterialen weer mee terug. Dat betekent een nieuw 2 persoonsbed zonder rompslomp! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op om de levering van uw nieuwe bed in te plannen.

Productaanbod 2 persoonsbed

2 persoonsbedden in elke denkbare maat

In de meeste webshops vindt u 2 persoonsbedden in de meest voorkomende maten: 140x200, 160x200 of 180x200. Slaapkamerweb doet dat anders. Wij leveren 2 persoonsbedden in elke denkbare lengte- en breedtemaat! Zo leveren wij ook kingsize bedden van 200x200 centimeter en kunt u bij ons terecht voor bedden in vier verschillende lengtematen van 190 tot 220 centimeter. Natuurlijk leveren we daarbij ook matrassen en bedbodems in overeenkomstige maten. Bij ons vindt u dus altijd het bed dat past bij uw lichaamslengte, lichaamsbouw en slaapkamer! Bekijk de meest populaire bedmaten:

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken