Schuifdeur garderobekast

Een garderobekast met schuifdeuren is een ideaal meubel, omdat u deze heel gemakkelijk openschuift. Bovendien bespaard het in de ruimte, want de deur schuift open over de andere deur, met weliswaar een kleine overlapping.

Wij zorgen ervoor dat u de garderobekast in onze webshop zelf kunt samenstellen en ook zelf de meest ideale indeling kiest. Daarnaast heeft u keuze uit een ruim assortiment schuifdeur garderobekasten, met keuze uit diverse afmetingen.  

Gratis gemonteerd en bezorgd!

Als u een schuifdeur garderobekast bij ons besteld dan zorgen wij er tevens voor dat deze kosteloos bij u thuis wordt geleverd en ook nog eens netjes wordt gemonteerd door onze vakkundige monteurs! Zij stellen de garderobekast netjes voor u af. Wel zo prettig voor u en zo weten wij ook zeker dat u er optimaal gebruik van kunt maken en tevens plezier aan kunt beleven voor een lange tijd! De monteurs nemen alle verpakkingsmaterialen vervolgens netjes weer mee. Als de monteurs zijn vertrokken dan kunt u uw schuifdeur garderobekast dan ook gelijk in gebruik nemen en inrichten. Onze montageservice scheelt u vaak uren werk en zorgen die wij graag bij u wegnemen.  

Ons assortiment schuifdeur garderobekasten

Verschillende stijlen en mogelijkheden

Als u opzoek bent naar een specifieke stijl of uitstraling van uw garderobekast met schuifdeuren, dan is de kans groot dat u bij ons goed zal slagen, omdat u bij onze garderobekasten zelf voor de uitvoering kiest! Zo heeft u keuze uit diverse kleuren, hout, getint glas of bijvoorbeeld hoogglans. Zo creëert u bijvoorbeeld gemakkelijk een landelijke, stoere, of juist moderne kast. Het is in de meeste gevallen ook mogelijk om de deuren, of één van de deuren uit te laten voeren met een spiegel. 

Uw schuifdeur garderobekast indelen naar uw wensen

U maakt uw garderobekast helemaal compleet door de binnenkant te voorzien van door u uitgekozen accessoires. Standaard worden onze garderobekasten meestal voorzien van 2 legplanken en een roede, maar u kunt ook voor een andere inhoud kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inbouwladekasten, kastvakverdelers en bijvoorbeeld pantalonhouders. Vergeet naast de opbergmogelijkheden van uw kleding ook de kastdeurremmen met soft close, voor het prettig openschuiven niet, maar ook de verlichting voor de kleerkast is een erg handige en tevens mooie optie! 

In onze webshop stelt u de binnenkant van de kleerkast zelf samen met onze ‘kastentool’ die u, nadat u alle opties van de kast hebt doorlopen. Als u hieronder op de groene knop ‘Kies indeling en bestel’. Hier kunt u de kastvak verdeling zien die past bij de gekozen afmeting van de schuifdeurgarderobekast die u heeft geselecteerd. Klik vervolgens op één van de kastvakken om de juiste indeling met accessoires te selecteren. Nu u dit zelf kunt doen, heeft u nooit een accessoire teveel of te weinig, u kiest het namelijk zlef. Mocht u na levering onverhoopt toch nog een roede of legplank te weinig hebben? Geen probleem, deze kunt u gemakkelijk bij ons nabestellen en zijn meestal bij ons op voorraad, zodat deze snel bij u thuis kunnen zijn. 

Kies een passende maat voor schuifdeur garderobekast

Onze schuifdeur garderobekasten zijn er in diverse afmetingen, want iedere kamer is anders qua afmetingen. Een garderobe kast is pas echt ideaal als u er veel in kwijt kunt en tevens een verrijking voor de ruimte is. U kunt daarom bij ons kiezen voor een standaardindeling van de kledingkast of een garderobekast voorzien van schuifdeuren op maat. Zo zijn er garderobekasten die bijvoorbeeld een hoogte hebben van 197 cm of van 235 cm. Ook in de breedtematen is er heel veel mogelijk en kunt u ‘bij wijze van spreke’ alle kanten op!    

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw schuifdeur garderobekast

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw garderobekast, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden.