zwart tweepersoonsbed
golf

Gratis thuis geleverd en gemonteerd

Een zwart tweepersoonsbed bij Slaapkamerweb bestellen betekent dat u daar ook hoogwaardige service bij krijgt. Naast de vele mogelijkheden aan opties en zorgvuldig klantcontact, worden onze bedden bij een bestelling vanaf 400,- euro namelijk gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd (op een aantal uitzonderingen na). Onze vakkundige monteurs stellen het bed netjes voor u af en nemen daarna alle verpakkingsmaterialen netjes mee, zodat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe aanwinst! 

De actuele levertijd van het zwarte bed kunt u vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij deze aan u kunnen uitleveren, nemen wij contact met u op, om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

Mocht u onverhoopt, voor of na de levering nog vragen hebben dan helpen onze specialistische medewerkers u graag verder, maar u bent ook van harte welkom in onze toonzaal in Zutphen om uw ideale bed te bekijken of uit te proberen.

Diverse stijlen zwarte tweepersoonsbedden

Een zwart tweepersoonsbed sluit vaak goed aan bij diverse interieurstijlen, het bed oogt door de donkere kleur vaak ook nog kleiner, wat de ruimte soms echt goed doet. Door de keuze uit diverse opties, waar ook vaak de zwarte kleur onder valt, kunt u uw bed samenstellen. Soms heeft u de keuze voor diverse soorten poten, deze kunnen zwart zijn, maar bijvoorbeeld ook van metaal. Ook zijn er soms opties om te kiezen voor bedden met laden, die u er onder kunt schuiven. Het hoofdbord bepaald natuurlijk ook het uiterlijk, soms kan deze anders uitgevoerd worden, of is deze gestoffeerd, waardoor u echt een uniek bed samenstelt. Wij maken op onze site een onderscheid tussen een boxspring en een bed, er zijn natuurlijk ook zwarte tweepersoons boxsprings in ons assortiment, mocht u dit toch beter passen dan een zwart tweepersoons bed.

Accessoires voor uw houten tweepersoonsbed

Er zijn tal van bedaccessoires voor uw zwarte tweepersoonsbed, zij zijn vaak erg handig om erbij te hebben. Denk hierbij dan aan Nachtkastjes en commodes, die uw spullen een handig plekje geven en ook leuke verlichting, met slimme handigheden, behoren tot de mogelijkheden. Als u deze meebesteld met uw zwarte tweepersoonsbed, dan wordt deze vaak ook nog eens kosteloos gemonteerd!  

Het zwarte tweepersoonsbed combineren met bedbodem en matras

U kunt pas in een bed slapen als deze is voorzien van een bedbodem en matras. Standaard leveren wij onze bedden, eigenlijk dus bedombouwen, zonder bodems en matrassen, dit doen wij omdat iedereen andere wensen heeft en u op deze manier, zelf uw slaapcomfort kunt bepalen. Wat wel leuk is om te weten is, dat als u bij ons naast het tweepersoonsbed ook de matrassen en bodems meebesteld u een leuke combinatiekorting krijgt. Dit geldt ook voor verstelbare bodems. 

Als u zelf nog goede bodems en- of matrassen heeft, dan past dit in de meeste gevallen in een het zwarte tweepersoonsbed van uw keuze, maar er zijn uitzonderingen. Let daarvoor goed op, of het bed is uitgevoerd met lengte- of dwarsbalken. Voor de keuze voor een elektrisch verstelbare lattenbodem die past is dit nog belangrijker. De motor van elektrisch verstelbare bodems passen niet altijd namelijk. Wil u er zeker van zijn of de combinatie zal passen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor passend advies! 

De juiste afmeting van uw zwarte tweepersoonsbed

De juiste breedte en lengte is van belang voor het ligcomfort voor de ruimte waar deze in komt te staan. Ook is het raadzaam als u wat ruimte om het bed heen houdt, zodat u het goed kunt opmaken en natuurlijk prettig in en uit bed kunt stappen. Wellicht heeft u nog een kledingkast in de ruimte staan en het is fijn als u de ruimte ook kunt benutten voor andere dingen dan enkel slapen. Bedenk goed dat een tweepersoonsbed breder en langer is dan standaard maat die staat aangegeven. Deze maat wordt gebruikt omdat deze correspondeert met de afmeting van de bodems en matrassen die erbij passen. Een bed heeft altijd een rand om deze maat heen, de exacte afmeting vermelden wij altijd duidelijk per bed, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan! 

Naast de standaard breedtematen van een tweepersoonsbed, namelijk 140, 160 en 180, zijn sommige zwarte tweepersoonsbedden ook verkrijgbaar in een royale 200 cm breedte! De standaard lengte van een bed is 200 cm, maar dit verschuift langzamerhand een beetje op, omdat we steeds langer worden. Daarom is de 210 en 220 lengtemaat veelal ook beschikbaar. Een enkel bed uit ons assortiment kan ook nog uitgevoerd worden met een lengte van 190 cm! Voor een passende lengtemaat van uw bed, is het slim om 15 tot 20 cm te rekenen bovenop uw eigen lengte. 

Comfortabele hoogte van uw houten tweepersoonsbed

Als uw zwarte tweepersoonsbed gemonteerd wordt, dan houden onze monteurs rekening met de hoogte van de beddragers die vaak te verstellen is en waar uw bodem op zal komen te liggen. Deze hoogte bepaald uiteindelijk de instaphoogte van uw bed. De bedden met een hoogte vanaf 45 cm worden bedden met comforthoogte genoemd en zorgen voor een prettige instap voor de meeste mensen. Hier kunt u dus ook op letten bij de aanschaf van uw zwarte tweepersoonsbed, als dit belangrijk voor u is!

Persoonlijk advies bij het samenstellen van uw zwarte bed

Heeft u wat hulp nodig bij het samenstellen van uw zwarte tweepersoonsbed, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze toonzaal te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden