Verstelbare lattenbodems voor twijfelaars

Op zoek naar een verstelbare lattenbodem voor een twijfelaar bed? Twijfelaars hebben een breedte van 100 tot 140 centimeter. De meeste twijfelaars hebben de klassieke afmetingen 120x200 centimeter. Slaapkamerweb biedt hoogwaardige lattenbodems in elke denkbare twijfelaar-maat. Van 100 tot 140 centimeter breed en bovendien leverbaar in diverse lengtematen van 190 tot 220 centimeter! 

In onze webshop vindt u hoogwaardige lattenbodems. Naast vlakke lattenbodems leveren wij ook handverstelbare en elektrisch verstelbare bedbodems. Daarbij kunt u het hoofd- en voeteneinde naar eigen wens instellen. 

 

Productaanbod lattenbodem twijfelaar verstelbaar

Elektrisch verstelbare lattenbodem

Een elektrisch verstelbare lattenbodem geeft u extra gemak. Met een druk op de knop bepaalt u in welke stand de lattenbodem staat. Een verstelbare lattenbodem biedt uitkomst in tal van situaties, zoals bijvoorbeeld in het overeind komen en uit bed stappen, maar ook wanneer u graag leest of televisie kijkt vanuit bed of wanneer u met uw voeten omhoog moet slapen en dat graag op een comfortabele wijze doet. Onze elektisch verstelbare lattenbodems zijn leverbaar in elke denkbare maat, dus niet alleen voor twijfelaars. Ze zijn zeer eenvoudig in gebruik, zonder lichamelijke inpanning, en ook heel geschikt om te gebruiken in combinatie met een seniorenbed. Neem gerust een kijkje in onze webshop, of neem contact met ons op als u wil worden geadviseerd in de keuze van uw bedbodem.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken