Kies voor een elektrisch bed!

Steeds meer mensen hebben een elektrisch bed, omdat ze het prettig vinden dat ze het bed in hoogte kunnen verstellen. Het voordeel van de elektrische bedden van Slaapkamerweb is dat u zowel het hoofdeind als het voeteneind omhoog kan doen.

Elektrische bedden zijn zeker niet alleen voor senioren. Stelt u zich eens voor hoe lekker u ligt als u bijvoorbeeld tv kijkt en uw hoofdeind omhoog staat. Of wat dacht u als u verkouden bent? Door het hoofdeind elektrisch omhoog te zetten, zijn uw luchtwegen vrij en kunt u beter ademen.

Ook voor elektrisch verstelbare lattenbodems bent u bij ons aan het juiste adres! Het is natuurlijk belangrijk dat u en uw partner het bed ieder op zijn of haar hoogte elektrisch in kunnen stellen. Daarom kunt u alle elektrische bedden apart van elkaar bedienen.

Zelf uw elektrische bed samenstellen

Montage en bezorging van uw elektrische beddenBij Slaapkamerweb hebben we elektrische boxsprings die u zelf samenstelt! Zo kiest u bijvoorbeeld zelf de afmetingen van het bed. Wilt u bijvoorbeeld een elektrisch verstelbaar bed van 160 bij 200? Of heeft u liever een elektrisch bed van 180 bij 210. Ook de kleur bepaalt u zelf. Wilt u een zwart of een wit bed? Of wat dacht u van een lederlook of juist een stof in een bepaalde kleur? Ook de uitstraling en de hoogte van het hoofdbord bepaalt u zelf. Net als de keuze voor het matras en de poten.

Een elektrisch bed is een flinke investering. Daarom is het van essentieel belang dat uw bed goed ligt. Wilt u komen proef liggen en zelf ervaren hoe het bed ligt? Kom langs in onze showroom! Hoeveel webshops kent u die u deze mogelijkheid bieden? Slaapkamerweb doet dat wel! Bekijk hieronder alle bedden die elektrisch verstelbaar zijn. 

Productaanbod elektrisch bed

Uw elektrisch bedden gratis thuisbezorgd en gemonteerd

Uiteraard bezorgen wij uw bed gratis thuis. En we monteren het ook gelijk. Onze ervaren monteurs hebben veel ervaring met het in elkaar zetten van elektrische bedden. Zij zetten het in elkaar en kunt de juiste hoogte instellen. Omdat u een grote aankoop gaat doen, moet u uiteraard veilig online betalen. Bij Slaapkamerweb betaalt u altijd veilig online en wordt uw product gegarandeerd geleverd. Dit weet u zeker omdat wij het webshop keurmerk hebben.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken