Beddenwinkels

Bent u al in veel beddenwinkels geweest, maar heeft u nog niet kunnen vinden wat u zoekt? Dan kunt u bij Slaapkamerweb uw hart ophalen. Alles wat u zoekt voor de inrichting van uw slaapkamer kunt u bij ons vinden. Van bedden en kledingkasten tot matrassen en bedbodems en ook voor uw beddengoed kunt u bij ons terecht. U zoekt met gemak een complete slaapkamer bij ons uit! Daarom is Slaapkamerweb dé beddenwinkel!

We zijn eigenlijk meerdere beddenwinkels in één! U hoeft namelijk niet naar een aparte speciaalzaak voor bijvoorbeeld boxsprings, waterbedden of seniorenbedden. Ook deze bedden hebben wij in ons assortiment. Alles op één complete website, dat is wel zo gemakkelijk!

Beddenwinkel

Productaanbod beddenwinkels

Slaapkamerweb het walhalla der beddenwinkels!

Slaapkamerweb onderscheidt zich van andere beddenwinkels door het complete en voordelige aanbod. Ook bieden wij u een uitstekende service. Bovendien bezorgen wij alle producten vanaf 400 euro gratis bij u thuis. De ervaren monteurs van onze beddenwinkels zetten uw bestelling direct in elkaar. U hoeft alleen de plek in uw slaapkamer vrij te maken, wij doen de rest!

Onze monteurs nemen het verpakkingsmateriaal weer mee. Zo heeft u nieuwe meubels en hoeft u nergens naar om te kijken. U kunt het direct in gebruik nemen!

Beddenwinkel met showroom

In onze webwinkel bieden wij de hoogste service. Ook in onze showroom kunt u deze service verwachten! Wanneer u het moeilijk vindt om vanaf het beeldscherm te beslissen of het bed voor u de meest geschikte keuze is, kunt u deze eerst in het echt komen bekijken en testen! Hoeveel online beddenwinkels bieden u deze kans?

Voordeel beddenwinkels

Wist u dat u online dezelfde service ontvangt als in onze showroom in Zutphen? En wist u ook dat klanten onze producten met een 9.8 waarderen? En dat wij ook vaak kasten en bedden in de opruiming hebben? Daarom is Slaapkamerweb de webshop met meerdere beddenwinkels in 1!

Fantastisch houten bed uitgezocht met witte kast met melkwitte glazen deuren. Vriendelijk geholpen en vakkundig geplaatst. Nette vakkundige monteurs. Waar voor je geld!
Aan te bevelen!
Ze maken waar wat er beloofd wordt!!!

Anja uit Andelst

Vandaag onze nieuwe bedombouw geleverd en gemonteerd, mannen hebben keurig netjes werk verricht. Alles naar wens, dus een dikke pluim verdiend!

Ger en Hilda van Hooijdonck uit Oud Gastel

Hierbij willen wij u bedanken voor de uitstekende service door uw monteurs die werkelijk in een zeer kort tijdbestek een prachtige kast in elkaar gezet hebben.

K. Olivier uit Veendam

Gisteren zijn ze langs geweest om de kast te bezorgen en te monteren.
Netjes in elkaar gezet en alles keurig opgeruimd.
Hele vriendelijke en correcte heren.
Ik ben zeer tevreden en zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Ina de Kreij uit Alblasserdam

Vandaag zou er een driedeurskast geleverd worden. De heren waren keurig op tijd en hadden de kast snel en vakkundig in elkaar gezet. Ondanks dat een van hen grieperig was. Compliment voor de mannen en dit bedrijf is een aanrader. Ook de verkoopster was zeer deskundig en dacht goed met ons mee.

Dirk Takken uit Veenendaal
» Lees alle reviews

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken