golf

Diverse stijlen tweepersoonsbedden

Een tweepersoonsbed van hout staat eigenlijk in elke stijl slaapkamer goed, het hout doet de slaapkamer opleven. Natuurlijk heeft u bij ons de keuze uit diverse soorten, denk bijvoorbeeld aan tweepersoonsbedden van massief hout in beuken, eiken of wildeiken tot gefineerd spaanplaat, MDF of meubelplaat. Er is zoveel mogelijk zodat u ook samen tot een goede keuze komen als u het bed deelt!

De landelijke ogende bedden kunnen door de keuze van een ander materiaal vervaardigd hoofdbord of poten ook een heel ander karakter krijgen en maakt het tevens speels. Zo verandert uw bed van een scandinavisch gevoel naar een meer meer industriële uitstraling door metalen poten. De hele uitstraling van uw tweepersoonsbed veranderd bijvoorbeeld ook als u kiest voor een gestoffeerd hoofdbord. Ook zijn er praktisch gezien diverse mogelijkheden die uw bed verrijken, als u bijvoorbeeld een kleine slaapkamer heeft kunt tevens kiezen voor 1 of meerdere lades onder uw bed, voor extra opbergruimte. Aan u de keuze! 

Het tweepersoonsbed in combinatie met bedbodem en matras

Als u bij ons naast het tweepersoonsbed in hout ook de matrassen en bodems besteld dan krijgt u een leuke combinatiekorting. Dit hoeft uiteraard niet, want als u zelf in het bezit bent van bodems en- of matrassen dan past dit in de meeste gevallen in een houten tweepersoonsbed. Dit geldt ook voor verstelbare bodems. Als u daar graag zeker van wil zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies! 

Wij bieden onze tweepersoonsbedden in hout altijd aan zonder bodems en matrassen, zodat u zelf een passende samenstelling kunt maken. Zij kunnen dan ook goed gecombineerd worden met diverse type bodems en ook verstelbare lattenbodems zijn vaak geen probleem voor een houten bed frame. Besteld u naast het bed frame ook de bodem en matras bij ons dan krijgt u bij ons een leuke combinatiekorting! 

De juiste afmeting van uw tweepersoonsbed

Naast de standaard breedtematen is een houten tweepersoonsbed ook te verkrijgen in langere lengtematen dan 200 cm, van 210 cm en 220 cm. Ook de minder voorkomende maat 190 cm behoort tot de mogelijkheden. Als u twijfelt over de afmetingen van het tweepersoonsbed wat u wil bestellen, denk er dan aan dat het houten tweepersoonsbed een ombouw is en nog om de bodem zit en dus een aantal cm ruimer is dan de bodem. Dit staat bij al onze tweepersoonsbedden netjes vernoemd zodat u daar rekening mee kunt houden.

De juiste (comfort)hoogte van uw tweepersoons houten bed

Het tweepersoonsbed in hout is voorzien van beddragers die vaak in hoogte te verstellen zijn. Zo kunt u zelf de hoogte van de bodem instellen en daarmee de instaphoogte van uw bed. In de meeste tweepersoons houten bedden kunt u zelf de hoogte instellen door de beddragers in hoogte te verstellen. Wil u echt een prettige instaphoogte dan kunt u kiezen voor tweepersoonsbedden met comforthoogte. De comforthoogte gaat om de zijkant van het bed begint bij een hoogte van 45 cm.  

Accessoires voor uw tweepersoonsbed hout

Een opgeruimde slaapkamer geeft rust en dat is nou net wat u wil in uw slaapkamer, dit creëert u met bijmeubelen, voorbeeld nachtkastjes met laden. Ook kunnen andere accessoires heel erg prettig zijn. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, deze hebben in handige varianten met tal van handige mogelijkheden. Kortom accessoires lijken een bijzaak, maar blijken dit uiteindelijk vaak niet te zijn. Het voorbeeld als u deze meebesteld met uw tweepersoonsbed in hout, deze vaak kosteloos gemonteerd worden en u iets kiest waarvan u weet dat het ook echt zal passen bij het bed wat u heeft uitgezocht.  

Kom langs in onze toonzaal 

In onze toonzaal te Zutphen heeft u de mogelijkheid om onze collectie tweepersoonsbedden van hout te komen bekijken. Onze verkoopadviseurs zullen u dan ook hartelijk ontvangen en staan voor u klaar om eventuele  vragen te beantwoorden. Ook als u online een bestelling plaatst kunt u uiteraard bij hen terecht voor vragen. Neemt u dan ook gerust contact met ons op.