landelijk houten bed
golf

Productaanbod landelijk houten bedden

sort icon

Landelijk houten bedden van de allerhoogste kwaliteit

Al onze landelijke bedden zijn gemaakt van massief hout. De bedden zijn duurzaam en uiterst robuust, beschikken over een prachtige natuurlijke uitstraling en zijn van de allerhoogste kwaliteit. Onze landelijke houten bedden kunnen tegen een stootje. De landelijke houten bedden zijn zwaarder dan standaard MDF of spaanplaat bedden, maar zijn hierdoor ook een stuk stabieler.

Bent u op zoek naar een bed van de allerhoogste kwaliteit? Kies dan voor een landelijk houten bed en creëer die prachtige natuurlijke en sfeervolle uitstraling in uw slaapkamer.  

Welke soorten massief hout vindt u bij Slaapkamerweb?

Bij Slaapkamerweb bieden wij landelijke bedden aan van diverse houtsoorten, waaronder grenen, beuken of wild eiken. Alle houtsoorten hebben hun eigen uitstraling en kunnen geolied, gelakt of gebeitst worden voor een prachtige afwerking van uw landelijk houten bed. Op iedere productpagina vindt u de extra mogelijkheden per houttype.

Wilt u graag uw landelijk houten bed vooraf zien en wilt u de kwaliteit van onze producten ervaren? Komt u dan langs in onze toonzaal in Zutphen! Niet alle landelijk houten bedden zijn tentoongesteld in onze toonzaal, maar u kunt zeker een duidelijke indruk krijgen van onze hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u graag weten of uw landelijk houten bed tentoongesteld staat? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.