dekbedovertrek satijn
golf
sort icon

Snelle bezorging van uw satijnen dekbedovertrek

De meeste van onze dekbedovertrekken zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelde dekbedovertrek, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Verschillende afmetingen van onze dekbedovertrekken van satijn

Omdat iedereen een verschillende maat dekbedovertrek zoekt, zijn onze overtrekken online beschikbaar in verschillende afmetingen. Het hangt in veel gevallen natuurlijk ook samen met wat voor een maat dekbed of bed u heeft. Dit geldt overigens niet voor onze dekbedovertrekken uit de opruiming, die zijn voorzien van een aantrekkelijke korting. Deze zijn vaak uitlopend en kan het zijn dat uw maat er juist wel, of juist niet bij zit. Hieronder een overzicht van alle afmetingen van onze dekbedovertrekken. 

Beschikbare afmetingen:

140 x 200 of 220 cm
200 x 200 of 220 cm
240 x 200 of 220 cm 
260 x 200 of 220 cm

Persoonlijk advies voor uw dekbedovertrek

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste dekbedovertrek? Of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Meerdere reviews