Topper matras 160x200

Op zoek naar een topmatras voor uw bed van 160x200 centimeter? Bij Slaapkamerweb vindt u diverse hoogwaardige matras toppers van 160x200. Ervaar het extra slaapcomfort van het topdekmatras en word uitgerust wakker! De matrassen bieden u diverse voordelen: het verlagen van de druk waardoor het ligcomfort toeneemt, of als extra comfort matras op uw campingbed. In onze webshop vindt u voor elk budget en voor iedere keuze een goede topdekmatras:

  • Het Vakantie topmatras is een comfortabele opdekmatras voor in uw caravan. Gemaakt van hoogwaardig koudschuim en heel geschikt voor op vakantie. Leverbaar in zowel 160x200 centimeter als in twee maal 80x200.
  • Het Koudschuim topmatras heeft uitstekende ventilerende eigenschappen. Leverbaar in een soepele of stevige variant en in talrijke lenge- en breedtematen. Behalve 160x200 kunnen we deze topper ook leveren in 210 of 220 centimeter lang!
  • Het Visco topmatras is gemaakt van drukverlagend traagschuim en is ideaal geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. De topper biedt een medium tot stevig ligcomfort en is leverbaar in alle denkbare maten.

Gratis thuisbezorgd in heel Nederland

Alle matrassen en bedbodems vanaf € 200,- worden gratis thuisbezorgd in heel Nederland. Tot in de slaapkamer! Dat geldt natuurlijk ook voor onze matras toppers.

Productaanbod topper matras 160x200

Wanneer kiest u voor een matras topper?

Topdekmatrassen bieden een aantal voordelen. Zo heeft een topper een drukverlagende werking en zult u merken dat u met een topmatras in alle houdingen prettig slaapt. Ook verlengt een topdek matras de levensduur van uw reguliere matras. Toppers zijn tevens ideaal om uw caravanbed een stuk comfortabeler te maken. Bij Slaapkamerweb vindt u diverse toppers voor elk budget. 

Is uw matras slecht en heeft u bijvoorbeeld last van kuilvorming? Let op: een topmatras zal dit niet voorkomen of oplossen. Een goed regulier matras ligt altijd aan de basis van een goede nachtrust. Bij Slaapkamerweb hebben we volop ervaring met advies op afstand. Wilt u weten welk (top)matras geschikt is voor u? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze toonzaal in Zutphen. We helpen u graag.

Meer lezen...