Smalle kledingkast

Een smalle kledingkast biedt uitkomst wanneer uw ruimte niet oneindig is. In de Slaapkamerweb webshop vindt u kledingkasten die leverbaar zijn in breedtematen vanaf 91 centimeter. De keuze is groot, zo bieden we tussen 90 en 150 centimeter breed al vier verschillende breedtematen! U heeft keuze uit de volgende types kledingkasten:

  • Draaideurkasten in 91 cm, 101 cm (grofweg 1 meter), 136 cm en 151 cm breed. Bij draaideurkasten openen de kastdeuren naar u toe. Draaideurkasten zijn bijzonder praktisch, betaalbaar en kunnen desgewenst worden uitgerust met ladeblokken die van buitenaf kunnen worden bereikt.
  • Zweefdeurkasten vanaf 136 cm breed. Bent u op zoek naar een smalle zweefdeurkast dan is dit de minimale breedte die wij u kunnen bieden. Daarboven vindt u talrijke breedtematen naar uw keuze! Zweefdeurkasten zijn strak afgewerkte, moderne kledingkasten met schuifdeuren vóór de kastombouw. 

Gratis bezorging en montage

Kledingkasten van Slaapkamerweb worden geheel gratis thuisbezorgd en gratis gemonteerd. U ontvangt van ons geen bouwpakket, maar een kant en klare kast! Onze eigen medewerkers weten precies hoe zij uw smalle kledingkast in een mum van tijd op degelijke wijze in elkaar zetten.

Productaanbod smalle kledingkast

Uw kledingkast samenstellen

Heeft u de ideale smalle kledingkast gevonden in een breedtemaat die u aanspreekt? Bij Slaapkamerweb bepaalt u vervolgens zelf de uitstraling én indeling van uw kledingkast. Zo bepaalt u de kleur, kiest u voor een klassieke of moderne uitstraling, kunt u desgewenst kiezen voor een kledingkast met slot, kunt u kiezen voor spiegeldeuren en nog veel meer. Voor de indeling stellen we u niet alleen hang- en legruimte beschikbaar, maar ook diverse accessoires zoals kastverlichting of een ladeblok. Met zo veel afmetingen en keuze-opties heeft u bijna een smalle maatwerk kledingkast, maar dan voor een aantrekkelijk prijskaartje!

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 676 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken