Heeft u een kleine slaapkamer waar nét niet genoeg ruimte is voor een eenpersoonsbed? Dan kunt u kiezen voor een bed van 80x200. Op dat bed past een pocketvering matras van 80x200. Een matras van 80x200 is ook uitstekend te gebruiken op een bed van 160x200; u legt eenvoudig twee losse matrassen naast elkaar. Het voordeel hiervan is dat beide pocketvering matrassen een afwijkende stevigheid kunnen hebben. Slaapt uw partner het liefst op een wat zachter bed, maar heeft u een stevig matras nodig? Met twee losse matrassen is dit geen probleem meer.

De kern van een pocketvering matras bestaat uit metalen veren, verpakt in kleine 'pockets'. De kern is opgedeeld in verschillende comfortzones, elk met een andere hardheid. Hierdoor biedt het matras een goede ondersteuning voor het lichaam en kunt u beter en comfortabeler slapen. Het matras heeft tevens een open structuur waardoor de ventilatie en vochtregulatie erg goed is. Bij Slaapkamerweb vindt u hoogwaardige pocketveer matrassen in diverse maten en uitvoeringen.

Pocketvering matrassen 80x200 gratis thuisbezorgd

Al onze pocketvering matrassen 80x200 worden geheel gratis thuisbezorgd. In heel Nederland! 

 

Productaanbod pocketvering matras 80x200

Pocketvering matras kopen met persoonlijk advies

Een pocketvering matras biedt ondersteuning tijdens het slapen. De verschillende comfortzones hebben verschillende hardheden. Toch is niet elk pocketvering matras geschikt voor elk lichaam. Daarom is het belangrijk om een matras te kiezen dat aansluit op uw slaaphouding en behoftes. Weet u niet zo goed wat voor hardheid het beste bij u past? Wij helpen u graag verder. We hebben jarenlange ervaring met alle soorten slapers. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.