katoensatijn
golf

Productaanbod katoensatijn

sort icon

Katoensatijn aanbieding

Sale! Diverse dekbedovertrekken en hoeslakens zijn in de aanbieding en worden nu aangeboden met 20% korting. Uw beddengoed van katoen satijn bestelt u zo extra voordelig!

Bezorging van uw katoensatijnen beddengoed 

Over het algemeen hebben wij alle katoen satijnen hoeslakens en dekbedovertrekken in voorraad. Dit betekent dat u uw bestelling binnen 2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling bij u in huis kunt verwachten. Mocht het betreffende product niet in voorraad zijn, zullen wij u informeren over de levertijd. Op uw katoen satijnen beddengoed vanaf € 50,- betaalt u géén verzendkosten! Wanneer uw pakket is verzonden, ontvangt u van ons een Track & Trace code, waarmee u uw pakket kunt volgen. Zo weet u precies wanneer u uw nieuwe katoensatijnen beddengoed bij u in huis kunt verwachten!

Kies de juiste maat voor uw katoensatijn hoeslaken

De juiste maat hoeslaken kiezen is best eenvoudig: deze dient overeen te komen met de maat van uw matras. Slaapkamerweb is uw webshop voor katoensatijnen hoeslakens in elke denkbare maat eenpersoonsbed, tweepersoonsbed of twijfelaar. Ook voor extra lange hoeslakens van katoen satijn, tot een lengte van 220 cm lang, kunt u bij ons terecht.

De juiste maat voor uw katoensatijn dekbedovertrek

Uw katoensatijn dekbedhoes heeft natuurlijk dezelfde maat als uw dekbed. Heeft u ook uw dekbedmaat nog niet bepaald? We adviseren u graag. Kies voor een eenpersoonsbed bij voorkeur voor een dekbedovertrek van 140x200 centimeter (of langer indien u een bed heeft, voor een dekbed van 220 centimeter lang). Dit slaapt comfortabel en 

Heeft u een twijfelaar? Kies alleen voor een eenpersoons dekbed en dekbedovertrek indien kinderdekbedovertrekken nog gewenst zijn. Deze maat wordt meestal geleverd met één kussensloop. Voor volwassenen en jongeren die ook regelmatig met twee personen in de twijfelaar slapen, biedt een tweepersoons dekbedovertrek van 200x200 centimeter uitkomst. Zowel alleen als met twee personen biedt deze maat voldoende warmte en comfort, en niet onbelangrijk: twee bijpassende katoensatijnen kussenslopen.

Voor een tweepersoonsbed kunt u katoensatijnen dekbedovertrekken vinden tot 240x220 centimeter groot. Deze maat biedt ook in brede en lange tweepersoonsbedden voldoende warmte en comfort voor twee personen, waarbij u geen van beide 'op de tocht' hoeft te liggen.