Luxe dekbedovertrekken

Een luxe dekbedovertrek geeft de slaapkamer een mooie uitstraling mee en zal ook qua kwaliteit en slaapcomfort is een luxe dekbedovertrek erg prettig! Wij hebben een mooie collectie dekbedovertrekken met diverse dessins, kiest u het uiterlijk met een fleurig bloemen patroon, een dramatisch landschap, een subtiel patroon, of juist een effen dekbed in een mooie kleur? Heeft u onze kinderdekbedovertrekken overigens al gezien?

Een luxe dekbedovertrek voelt ook heerlijk luxe aan, dit gevoel bereikt u goed met bijvoorbeeld katoen satijn, of warm flanel, het is maar net waar u zich behaaglijk onder voelt. Als u bij ons een dekbedovertrek besteld, weet u inieder geval zeker dat deze van goede kwaliteit zijn, want daar zijn ze op geselecteerd!

Lees hier alles over de verschillende soorten dekbedovertrekken->

Onze dekbedovertrekken zijn beschikbaar in de lengtematen, 140 cm, 200 cm, 240 cm en 260 cm. De lengtematen lopen uiteen van 200 cm en 220 cm. Deze hebben meestal een brede instopstrook, zodat u het bed prettig kunt opmaken! 

Snelle bezorging van uw luxe dekbedovertrek

Onze luxe dekbedovertrekken zijn meestal gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na uw bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Aanbod luxe dekbedovertrekken:

Persoonlijk advies voor uw luxe dekbedovertrek

Heeft u vragen nodig bij het kiezen van de juiste overtrek, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.