luxe dekbed overtrekken
golf

Aanbod luxe dekbedovertrekken:

sort icon

Waarom luxe dekbedovertrekken?

Een luxe dekbedovertrek voelt ook heerlijk luxe aan, dit gevoel bereikt u goed met bijvoorbeeld katoen satijn, of warm flanel, het is maar net waar u zich behaaglijk onder voelt. Als u bij ons een dekbedovertrek besteld, weet u in ieder geval zeker dat deze van goede kwaliteit zijn, want daar zijn ze op geselecteerd!

Onze dekbedovertrekken zijn beschikbaar in de lengtematen, 140 cm, 200 cm, 240 cm en 260 cm. De lengtematen lopen uiteen van 200 cm en 220 cm. Deze hebben meestal een brede instopstrook, zodat u het bed prettig kunt opmaken! 

Snelle bezorging van uw luxe dekbedovertrek

Onze luxe dekbedovertrekken zijn meestal gewoon bij ons op voorraad, wat betekent dat u deze na uw bestelling al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten via de post! Wij houden u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.  

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

voordeel Snelle levering mits voorradig
voordeel Gratis bezorging bij een bestelling van € 50,- aan beddengoed

Persoonlijk advies voor uw luxe dekbedovertrek

Heeft u vragen nodig bij het kiezen van de juiste overtrek, of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op.