eiken balken bed
golf

Productaanbod metalen bed

Stel uw eigen eiken balken bed samen

Nadat u een keuze heeft gemaakt welk eiken balken bed u mooi vindt, kunt u het bed samenstellen met een bedbodem en matras. Wanneer u een bedbodem en matras gelijktijdig bij ons besteld met een bed, ontvangt u een combinatiekorting op de bedbodem en matras. Wij adviseren u om bij een eiken balken bed te kiezen voor een lage bedbodem en een laag matras, omdat de bedomranding (balk) ca. 15cm hoog is. Hierdoor komen de bodems en matras hoog in het ombouw te liggen met het gevolg dat hoe hoger deze liggen, hoe minder u van het hoofdbord zult zien.

Bijmeubelen eiken hout

Om uw slaapkamer geheel in te richten met eiken houten meubelen met balken, kunt u kiezen uit 2 verschillende bijpassende commodes. U heeft de keus uit één commode met alleen laden of één commode met laden en een deur.

Bezorging en montage van uw eiken balken bed

Uw eiken balken bed wordt gratis bij u bezorgd én gemonteerd in Nederland door ons vakkundig team van bezorgers/monteurs. Nadat het balken bed is geïnstalleerd nemen wij ook weer alle verpakkingsmaterialen met ons mee. Vervolgens kunt u heerlijk genieten van uw nieuwe bed!