zomerdekbed 240x220
golf

Snelle bezorging van uw zomerdekbed 240X220

Al onze zomerdekbedden, ook die van 240x220 cm zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelde dekbed, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Verschillende afmetingen van onze zomerdekbedden

De afmeting van 240x220 cm is een mooie tweepersoons maat, die ruim genoeg is in de lengte en de breedte voor twee (lange) personen om onder te liggen. Ook hebben wij de meeste dekbedden in ook in een nog grotere maatvoering van 260x220 cm en uiteraard ook in een kleinere uitvoering van 200 cm breed en een eenpersoons maat van 140x220 cm.

Bent u niet zeker welke afmeting u moet hebben, lees daar alles over in deze blog, zodat u een goede keuze kunt maken! Onze dekbedden zijn van uitstekende kwaliteit en zullen dus een lange tijd meegaan. 

Persoonlijk advies voor uw zomerdekbed

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste zomerdekbed van 240x220 cm of een andere maat? Misschien heeft u nog een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Kom langs in onze toonzaal

Wil u graag de kwaliteit van onze dekbedden ervaren? U bent van harte welkom in onze 500m2 toonzaal in Zutphen. Onder het genot van een kop koffie kunt u eens rustig ons aanbod bekijken en te ervaren.