zomerdekbed 200x200
golf

Snelle bezorging van uw zomerdekbed 200x200

Al onze zomerdekbedden, ook die van 200x200 cm zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelde dekbed, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Verschillende afmetingen van onze zomerdekbedden

De afmeting van 200x200 cm is een maat die veel gebruikt wordt voor twijfelaars bedden met een matrasbreedte van 120 en 140 cm, deze afmeting is ruim genoeg voor 2 personen, maar ook heerlijk royaal voor 1 persoon. Ook hebben wij de meeste zomerdekbedden in ook nog in een langere maatvoering van 220 cm en natuurlijk ook in andere breedte maten. 

Bent u niet zeker welke afmeting u moet hebben, lees daar alles over in deze blog, zodat u een goede keuze kunt maken! Onze zomerdekbedden zijn van uitstekende kwaliteit en zullen dus een lange tijd meegaan. 

Persoonlijk advies voor uw zomerdekbed

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste zomerdekbed van 200x200 cm of een andere maat? Misschien heeft u nog een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Kom langs in onze toonzaal

Wil u graag de kwaliteit van onze zomerdekbedden ervaren? U bent van harte welkom in onze 500m2 toonzaal in Zutphen. Onder het genot van een kop koffie kunt u eens rustig ons aanbod bekijken en te ervaren.