Houten bed met opbergruimte
golf

Productaanbod houten bedden met opbergruimte

Massief hout of gefineerd spaanplaat of MDF en meubelplaat

In ons bovenstaande overzicht vindt u houten bedden met opbergruimte van verschillende materialen. We vinden het belangrijk dat u zo goed mogelijk geïnformeerd wordt tijdens uw aankoop, daarom leggen we u graag de voor- en nadelen uit van deze specifieke materialen.

Massief hout

Massief houten bedden met opbergruimte zijn helemaal van deze tijd. Massief houten bedden zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit, waarbij je een prachtige natuurlijke en robuuste uitstraling creëert in iedere slaapkamer. Massief houten bedden met opbergruimte zijn doorgaans duurder dan de overige materialen, maar hier krijg je ook kwaliteit van de bovenste plank voor terug. Een bed waar je jarenlang mee vooruit kunt.


Voordelen massief hout

  • Prachtige kwaliteit
  • Prachtige natuurlijke uitstraling
  • Robuust en duurzaam

Nadelen massief hout

  • Prijziger
  • Kan verkleuren en werken bij zonlicht of vochtige ruimtes

Gefineerde spaanplaat

Houten bedden met opbergruimte vervaardigd van spaanplaat met gefineerd hout. Gefineerd hout zijn dunne lagen hout die geschild worden van bomen. Spaanplaat bestaat dan wellicht uit stukjes hout met bindmiddel, maar de fineerlaag geeft je toch die prachtige houten uitstraling en het gevoel van echt hout. Ook houten bedden met opbergruimte gemaakt van gefineerde spaanplaat behoren tot ons luxe segment.

MDF meubelpanelen

Net zoals bij spaanplaat worden bij MDF houtenbestanddelen met behulp van een lijm samengevoegd tot een paneel. Het verschil echter met spaanplaat is dat bij MDF de houtvezels veel fijner zijn. MDF is hierdoor zeer geschikt voor meubelpanelen aangezien het makkelijk en strak af te werken is.


Voordelen MDF

  • Goedkoper
  • Strakke afwerking
  • Gaat lang mee

Nadelen MDF

  • Vaak zwaarder dan spaanplaat

Diverse houten bedden met verschillende soorten opbergruimte

Ieder houten bed met opbergruimte is volledig op maat samen te stellen. Hierdoor kunt u zelf bepalen hoeveel lades u onder uw bed wilt hebben. Wilt u bijvoorbeeld bedlades aan beide kanten of juist aan één kant? Het kan ook zijn dat het specifieke bed maar één bedlade per kant heeft. Kijkt u even rustig rond en kijk welke mogelijkheden beschikbaar zijn.

Veel van onze massief houten bedden hebben ook de mogelijkheid voor zwevende nachtkastjes. Creëer een prachtige uitstraling met bijbehorende zwevende nachtkastjes.

Kom langs in onze 500m2 toonzaal in Zutphen

Wilt u graag uw favoriet houten bed met opbergladen bezichtigen? Kom dan langs in onze toonzaal in Zutphen. Houd er rekening mee dat wij niet iedere houten bed met opbergladen opgesteld hebben in onze toonzaal. Neemt u daarom vooraf even contact op met onze klantenservice.