dekbed twijfelaar
golf
sort icon

Snelle bezorging van uw twijfelaar dekbed 

De dekbedden die u bij ons besteld, zijn doorgaans gewoon bij ons op voorraad, dit betekent dat u, uw bestelde dekbed, al binnen een paar dagen bij u thuis kunt verwachten als postpakket! Daarbij houden wij u uiteraard op de hoogte van de levering, zodra wij uw bestelling versturen ontvangt u van ons altijd een Track&Trace code zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen. 

*Besteld u bij ons voor een bedrag van 50 euro of meer, dan bezorgen wij uw beddengoed gratis bij u thuis! 

Verschillende afmetingen voor uw twijfelaar bed

Omdat iedereen een verschillende maat dekbed zoekt, zijn onze dekbedden online beschikbaar in verschillende maten. De afmeting van uw bed is hierbij een goede leidraad. Als u een dekbed voor een twijfelaar bedmaat van 120 cm breed zoekt heeft u verschillende opties, een dekbed van 140 cm breed of 200 cm breed is dan het meest geschikt. De eerstgenoemde afmeting van 140 cm (eigenlijk een eenpersoons dekbed afmeting) zal aan beide kanten 10 cm over de randen van het bed vallen en dan moet er zelf nog onder liggen, dit kan prima als u alleen in bed ligt, maar als u met z’n tweeën onder dit dekbed ligt dan krijgt een van jullie het waarschijnlijk koud! Het 200 cm brede dekbed hangt aan beide kanten 40 cm over zonder dat u eronder ligt en is eigenlijk een ideale afmeting voor een twijfelaar bed. Slaapkamerweb heeft deze afmetingen voor u beschikbaar in tal van dekbedden, ook voor een langer dekbed dan 200 cm hebben wij tal van opties in de lengte van 220 cm!    

Persoonlijk advies voor uw dekbed twijfelaar

Heeft u vragen, of advies nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Of heeft u een andere vraag? Als online slaapkamerspecialist helpen wij u graag persoonlijk! Wij staan dan ook voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neem daarom gerust contact met ons op. 

Kom langs in onze toonzaal

Wil u graag de kwaliteit van onze dekbedden ervaren? U bent van harte welkom in onze 500m2 toonzaal in Zutphen. Onder het genot van een kop koffie kunt u eens rustig ons aanbod bekijken en te ervaren.