Verstelbare lattenbodem 90x200

90x200 is de meest populaire maat voor eenpersoonsbedden. Voor deze maat bedden is de verstelbare lattenboden 90x200 een perfecte bedbodem. Heeft u liever een bed van 180x200? Dan kunt u daar eenvoudig twee bedbodem van 90x200 bij gebruiken. De lattenbodems van Slaapkamerweb zijn van hout gemaakt en hebben overhangende latten. Dit betekent dat als u twee lattenbodems naast elkaar legt, dat de latten tegen elkaar aan liggen en u voelt daardoor geen harde rand in het midden.

Elektrisch of handmatig

De verstelbare lattenbodem 90x200 is verkrijgbaar in twee varianten. U kunt kiezen voor een elektrisch verstelbare bodem, waarbij u met een afstandsbediening het hoofd- en voeteneind naar de juiste stand kunt brengen. Het voordeel hiervan is dat een bedbodem met matras zwaar kan zijn en u met een elektrische bedbodem niet zelf handmatig iets hoeft te doen. Het alternatief is een handverstelbare lattenbodem. Het is iets zwaarder om met de hand een bedbodem op de juiste stand te zetten, maar het voordeel is dat deze voordeliger is qua prijs.

Bijpassend matras

Bij Slaapkamerweb heeft u een ruime keuze aan matrassen van 90x200 cm die perfect passen op uw verstelbare lattenbodem 90x200. Bekijk ons assortiment en als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Productaanbod verstelbare lattenbodem 90x200

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken