Inklapbaar bed

Heeft u een kleine (logeer)kamer? Dan biedt een inklapbaar bed uitkomst. Een inklapbaar bed neemt weinig plek in beslag wanneer u deze niet nodig heeft. Wanneer u het inklapbaar bed wel nodig heeft (zodra u bijvoorbeeld logees ontvangt), dan klapt u het bed eenvoudig uit. In een handomdraai is het ingeklapte bed omgetoverd in een comfortabele slaapplaats voor uw gasten. Het inklappen en wegbergen is al even eenvoudig! 

Comfortabele inklapbedden

Alle inklapbare bedden zijn met zorg geselecteerd. Zo vindt u in onze webshop alleen producten die van hoge kwaliteit zijn. Een inklapbaar bed van Slaapkamerweb staat dan ook garant voor een goede nachtrust! 

Geen verzendkosten op inklapbare bedden

Voor alle bestellingen vanaf € 400,- is de bezorging helemaal gratis. We nemen na ontvangst van uw bestelling contact met u op over het aflevermoment. Uw nieuwe inklapbaar bed wordt door ons gelijk op de gewenste plek in uw huis geplaatst. Indien er bij uw bestelling sprake is van producten die gemonteerd moeten worden, verzorgen onze medewerkers ook de montage voor u.

Productaanbod inklapbaar bed

Ruimtebesparende bedden

Zoekt u niet perse een inklapbaar bed, maar vooral een ruimtebesparend bed? In ons assortiment zijn meerdere soorten ruimtebesparende bedden opgenomen. Zo kun u in onze webshop ook terecht voor slaapbanken en onderschuifbedden.


Ervaringen van klanten

Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten die u voorgingen? Lees dan onze referenties, zoals onder andere:

Wij zijn verhuisd naar een appartement en hadden een vouwbed nodig. Ben op de website van Slaapkaamerweb terecht gekomen en dat was niet verkeerd. De klantvriendelijkheid was heel fijn en de informatie was voortreffelijk. Wij hebben dus voor de eerste keer hele goede ervaring met Slaapkamerweb en zullen dat zeker uitdragen! Anny Korswagen

Anny Korswagen uit Meerssen
» Lees alle reviews
webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken