hoofdkussen bestellen
golf

Productaanbod hoofdkussen bestellen

sort icon

Verschillende soorten hoofdkussens

Binnen het assortiment hoofdkussens van Slaapkamerweb vindt u veel verschillende soorten hoofdkussens. Veel onderscheid is te vinden in de vulling van de hoofdkussens. U heeft hierin de keuze uit:

  • Synthetische vulling: Deze vulling is zeer geschikt voor mensen met allergieën. Deze kussen hebben een goed ligcomfort.
  • Dons vulling: Deze hoofdkussens zijn erg zacht. U heeft de keuze tussen eendendons en ganzendons. De hoofdkussens met ganzendons zijn nog een stukje zachter dan die met eendendons.
  • Kapok vulling: Kapok kussens zijn stevige kussens. Hierdoor vormen ze een goede ondersteuning voor uw hoofd en rug. De kapok vulling heeft een goede ventilatie, waardoor ze uitstekend geschikt zijn voor mensen die veel transpireren.
  • Veren vulling: Een kussen met een veren vulling is net als de kapok erg stevig. Het verschil zit in de dikte. Kussens met veren liggen wat platter dan kussens met kapok.
  • Wol vulling: Hoofdkussens met een wollen vulling zijn stevig. U zakt in dit kussen niet te ver weg. Met een wollen vulling ligt u als het ware op het kussen en niet er in.

Hoofdkussens bestellen

Bij Slaapkamerweb kunt u eenvoudig uw nieuwe hoofdkussen bestellen via de webshop. Wij hebben vrijwel altijd de hoofdkussens op voorraad, waardoor wij deze binnen twee werkdagen bij u kunnen leveren. Bij besteding vanaf € 50 betaalt u geen verzenkosten. Wilt u graag persoonlijk advies over welk hoofdkussen u het beste kunt bestellen? Dan kunt u ons altijd mailen of bellen. U bent ook van harte welkom onze showroom in Zutphen.