witte hangkast
golf

Aanbod witte hangkasten 

Sorteren:

Diverse types en uitstralingen

Het is wellicht alvast goed om te bedenken welk type hangkast u het meest zal aanspreken. Kiest u voor een zweefdeurkast, een schuifdeurkast, of draaideurkast met elk zijn geheel eigen kenmerken. Waarbij op het vlak van kwaliteit allen hoog scoren, maar verschillen in uiterlijk en hoe de deuren openen. De deuren van de draaideurkast, openen vanzelfsprekend de ruimte in en die van de zweef- en schuifdeurkast doen dit niet, maar bedekken daarmee vaak wel een gedeelte van het kastvak, wat de deuren van de draaideurkast weer niet doen. 

Uw witte hangkast gratis geleverd en gemonteerd

Wanneer u uw favoriete witte hangkast besteld, houden wij u uiteraard op de hoogte over de levering. De levertijd kunt u bij iedere kast vooraf al vinden onder de opties en bij de prijs. Zodra wij precies weten wanneer wij de hangkast aan u kunnen uitleveren, dan nemen wij contact met u op om een afspraak met u in te plannen voor de montage! 

De montage en levering zijn bij ons GRATIS bij een besteding vanaf 400 euro (met een aantal kleine uitzonderingen). Wij willen u graag een complete service bieden en onze vakkundige monteurs stellen de hangkast vanzelfsprekend netjes voor u af zodat u en wij zeker weten dat deze een tijd mee zal gaan. 

Wil u meer weten over onze montageservice of heeft u vragen dan over de levering, neem dan gerust contact met ons op! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze te Zutphen, bekijk hiervoor de openingstijden

De verschillende mogelijkheden van de witte uitvoering

Al onze witte hangkasten bieden nog tal van opties qua uitvoering. Nu hoor ik u denken wit is toch wit? Dat klopt gedeeltelijk want onze collectie heeft ook opties in hoogglans wit, wit glas en verschillende tinten wit als bijvoorbeeld roomwit en alpine wit. U kunt ook combineren, bijvoorbeeld een combinatie van een witte romp met hoogglans deuren. Of een romp in eiken en glas deuren, of elementen in de deuren die wit zijn. Daarnaast kunt u uw witte hangkast ook combineren met de optie voor een spiegeldeur wat bij de meeste hangkasten uit onze collectie tot de mogelijkheden behoort. Vervolgens kiest u bij de opties ook de handgrepen van uw wens en in de tint die u het mooist vindt, voor een unieke hangkast die aansluit bij uw voorkeuren. 

Kies de juiste afmeting voor uw witte hangkast

Niet enkel het uiterlijk van uw witte hangkast moet bij u passen, ook qua afmetingen is het fijn als de kast mooi bij de ruimte aansluit, Daarom kunt bij onze hangkasten kiezen uit diverse afmetingen. In de breedte zijn er mogelijkheden vanaf 91 cm tot maar liefst 5 meter. In de de hoogte zijn er mogelijkheden vanaf 217 cm tot 239 cm. Mocht uw ideale afmeting hier niet tussen zitten, neem dan gerust contact met ons op, wellicht zijn er dan toch nog mogelijkheden. 

De kastvak indeling van de kast is afhankelijk van de afmeting van de kast, deze kunt u bij ons vervolgens zelf inrichten naar uw wensen en voorkeuren. Dit doet u met onze ‘kastentool’ die bij iedere hangkast kunt vinden onder de opties. Om deze te activeren klikt u op de knop ‘Kies indeling en bestel’. Klik vervolgens op de kapstokken om hier uw eigen invulling aan te geven. 

Kies zelf de juiste accessoires voor uw hangkast

Er zijn veel opbergmogelijkheden om uw hangkast zo handig mogelijk in te richten. Bij een hangkast zal de voorkeur uitgaan naar accessoires die het mogelijk maken om uw kleding te hangen. Dit kunnen roedes zijn, maar voor hoge kasten kan een kastlift ook handig zijn, waarbij u de roede gemakkelijk naar u toe haalt. Om uw broeken handig op te hangen kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een pantalonhouder. 

Het staat u vrij om deze hang opties ook te combineren met andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld legplanken en ladekasten voor in de kast en een kast vakverdeler combineert deze opties al doordat hier vaak een roede en legplanken in zitten. Kortom wie bieden u de middelen en u kiest precies hetgeen u in uw witte hangkast wenst!

Zou u toch graag advies willen inwinnen voor de mogelijkheden en indeling, dan staan wij altijd voor u klaar om u te voorzien van een passend advies. Neemt  in dat geval gerust contact met ons op.