Luxe bedden

Bij Slaapkamerweb kunt u prima terecht voor bedden met een luxe uitstraling. Bent u op zoek naar een waterbed, een boxspring of misschien juist een seniorenbed? Het kan allemaal. We bieden diverse soorten en maten luxe bedden.

Heerlijk slapen in luxe bedden!

Er is niks zo lekker als na een vermoeide dag in een heerlijk bed stappen, klaar voor een fijne nachtrust. Onze luxe bedden bieden alle voorwaarden voor een goede nachtrust. We leveren passende bedbodems en matrassen die samen met het bed zorgen dat u prinsheerlijk in uw bed ligt.

Wanneer uw luxe bed in uw slaapkamer staat is het natuurlijk wel zo mooi als de rest van uw slaapkamer er ook zo mooi uitziet. Bij Slaapkamerweb klikt u eenvoudig door naar bijpassende meubels. Hier vindt u diverse kledingkasten, nachtkastjes en commodes die precies passen bij het door u uitgekozen bed. Hoe mooi is dat? Zo heeft u alles in uw slaapkamer in dezelfde stijl.

Luxe bedden gratis thuisbezorgd

Bij Slaapkamerweb worden alle luxe bedden vanaf 400 euro gratis bij u thuisbezorgd en gemonteerd. Onze ervaren bezorgers brengen uw bed tot in de gewenste kamer en bouwen het voor u op. Voor u geen gesleep met zware en grote onderdelen. En u hoeft zich ook geen zorgen te maken over het monteren. Wel zo gemakkelijk!

Productaanbod luxe bedden

Luxe bedden in het echt zien en ervaren

Wilt u voor u de beslissing neemt de bedden liever eerst in het echt bekijken? En voelen hoe u er op ligt? Dat kan! Kom dan gezellig langs in onze showroom. Hier staan alle bedden opgesteld, klaar voor u om te kijken en testen.

Wij bieden in onze showroom dezelfde uitstekende service als we dat online doen. Onze klanten zijn zeer tevreden over deze service én waarderen onze producten met een 9.8!

Afrekenen

Bij Slaapkamerweb kunt u uw bestelling heel eenvoudig afrekenen via iDeal. Echter kunt u er ook voor kiezen om contant te betalen, dit kan op de dag van aflevering.