kussens online
golf

Productaanbod kussens online

sort icon

Het ideale hoofdkussen

Wat uw ideale hoofdkussen is hangt af van verschillende factoren. Een belangrijk onderdeel hiervan is uw bed. Wanneer uw op een zacht bed slaapt, is het verstandig een wat platter kussen online te bestellen. Bij een steviger matras adviseren wij om een hoger kussen te kiezen. Hierdoor blijven uw nek en rug zo recht mogelijk, wat de kans op klachten verkleint. Daarnaast speelt natuurlijk ook uw persoonlijke voorkeur voor een zacht of een stevig kussen mee. De stevigheid van een hoofdkussen hangt samen met de vulling. Bij ons kunt u kussens met diverse soorten vullingen, ieder met hun eigen kenmerken.

Ergonomische kussens

Bij Slaapkamerweb kunt u ook ergonomische kussens online bestellen. Vooral onze neksteunkussens en de kussens van Silvana Support staan bekend om hun uitstekende ondersteuning voor nek en rug. Uit onze ervaring komt naar voren dat mannen doorgaans kiezen voor een medium tot stevig kussen en vrouwen over het algemeen een voorkeur hebben voor soft tot medium kussens.

Online kussens bestellen

Online kussens bestellen kan bij Slaapkamerweb eenvoudig en snel via onze webshop. Wij hebben de kussens bijna altijd op voorraad, waardoor wij deze binnen twee werkdagen bij u kunnen leveren. Wanneer het bestelbedrag hoger is dan € 50 betaalt u geen verzendkosten. Als u vragen heeft over onze kussens of graag persoonlijk advies wilt bij de keuze van uw kussen, dan kunt u ons gerust bellen of mailen. Wij helpen u graag!