Juniorbed

Een juniorbed is een goed alternatief als uw zoon of dochter uit het peuterbed is gegroeid en toe is aan een maxi kinderbed. Het voordeel van een juniorbed is dat het bed een uitvalsbescherming heeft, waardoor uw kind niet zo snel uit bed kan vallen. De bedden zijn gemaakt van massief grenen hout en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het bed heeft een afmeting van 166 cm lang, 76 cm breed en is 65 cm hoog. Ook heeft het bed meerdere grote laden, waardoor u gemakkelijk al het speelgoed op kunt ruimen.

Bij Slaapkamerweb verkopen we juniorbedden in verschillende stijlen. Kies samen met uw kind het bed dat bij hem of haar past. Wat dacht u van een juniorbed in een vrolijke kleur? Of een bed met een ruimtelook? Of juist een bed met bloemen.

Juniorbed met matras

Een bed is niet compleet zonder een bijpassend matras. Bij Slaapkamerweb hebben we matrassen die passen in het juniorbed. Dit is een koudschuimmatras van 9 centimer dik. Het matras is uitwasbaar en heeft een afritsbare tijk. Ideaal als uw kind toch een keer per ongeluk ’s nachts heeft geplast.

Bij het juniorbed hoort uiteraard ook een kinderdekbed en een bijpassend dekbedovertrek. En eventueel een boekenkast.

Bekijk al onze juniorbedden. 

Productaanbod juniorbed

Kom het juniorbed bekijken

Kom samen met uw zoon  of dochter het bed bekijken wat het beste bij hem of haar past. We zien u graag in onze showroom. Bestelt u het bed met matras online? Dan ontvangt u dezelfde service als in onze showroom.

Juniorbed gratis thuisbezorgd

Ook uw juniorbed bezorgen we gratis thuis. Vanaf 400 euro komen we het bed en het matras bij u brengen. We zetten het voor u in elkaar. Als u zorgt voor een gaaf dekbedovertrek, is de kamer van uw zoon of dochter helemaal klaar. 

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 677 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken