Hoeslaken waterbed

Bent u op zoek naar een fijn hoeslaken voor op uw waterbed? Onze dubbeljersey hoeslakens zijn uitstekend geschikt voor waterbedden.  Dit hoeslaken is leverbaar in diverse maten en in verschillende kleuren. U kunt kiezen uit wit, zwart, crème, bruin, antraciet, blauw, grijs en taupe.  Het hoeslaken voor uw waterbed is gemaakt van hoogwaardig katoen en is over de gehele rand voorzien van elastiek. Hierdoor zal het hoeslaken goed om uw waterbed heen blijven zitten. Het materiaal van het hoeslaken zorgt ervoor dat u lekker warm op uw waterbed ligt.

Productaanbod hoeslaken waterbed

Andere hoeslakens voor uw waterbed

Wanneer de hoek van uw waterbed lager is dan 24 cm kunt u ook kiezen voor een katoen-satijnen hoeslaken. Ook dit hoeslaken is leverbaar in verschillende maten en diverse kleuren: Wit, crème, zilvergrijs, oceaanblauw, taupe, rood, antraciet en zwart. Evenals onze dubbeljersey hoeslakens hebben de katoen-satijnenhoeslakens een volledig elastieken rand, voor extra grip op uw waterbed. Het voordeel van dit materiaal is dat het in de zomer heerlijk koel aanvoelt en in de winter zorgt voor aangename warmte.

Hoeslaken voor uw waterbed bestellen

Een hoeslaken voor uw waterbed bestelt u eenvoudig en snel via onze webshop. De hoeslakens zijn vrijwel altijd op voorraad en kunnen we deze binnen twee dagen bij u thuis afleveren. Wanneer het bestelbedrag boven de €50 is, betaalt u geen verzendkosten. Wanneer u voor minder dan  €50 bestelt, betaalt u slechts €3,95 verzendkosten. Als u vragen heeft over de hoeslakens voor uw waterbed kunt u altijd contact met ons opnemen.