Goedkope bedden inclusief matras

Bent u op zoek naar een goedkoop bed inclusief matras van goede kwaliteit? Dan bent u bij Slaapkamerweb aan het juiste adres! Wij hebben goedkope bedden in alle soorten en maten. U kiest voor tweepersoonsbedden, eenpersoonsbedden of twijfelaars. Slaapkamerweb heef altijd een goedkoop bed dat bij u past!

Ruime keus goedkope bedden en matrassen

Bij Slaapkamerweb vinden we het belangrijk dat u goed slaapt. Ook als u een goedkoop bed heeft. Daarom kiest u zelf de bedbodem en het matras dat u fijn vindt. In onze webshop vindt u een uitgebreide collectie matrassen en bedbodems. Wilt u bijvoorbeeld een koudschuim matras of heeft u liever een pocketvering matras. Ook uw traagschuim matras en latex matras koopt u bij ons.

Naar welke maat bed en matras bent u op zoek? U kunt bij ons terecht voor veel goedkope bedden in verschillende breedte- en lengtematen. Zo hebben wij bedden vanaf 70 cm tot 180 cm breed.

Ook voor goedkope kinderbedden of seniorenbedden kunt u bij ons terecht. Voor deze bedden verkopen wij ook de bijpassende matrassen.

Bent u op zoek naar een goedkoop bed zonder matras? Bekijk onze collectie goedkope bedden.

Productaanbod goedkope bedden inclusief matras

Goedkope bedden met extra service

Zelfs als u voor een goedkoop bed gaat, is het belangrijk dat uw bed goed ligt. Weet u hoeveel tijd u van uw leven in uw bed doorbrengt? Minstens 1/3 van uw leven!

Slaapkamerweb verkoopt veel goedkope bedden met extra service. Zo kunt u bij elk bed zelf het matras kiezen. Ook hebben wij een showroom, zodat u het bed in het echt kunt zien. En u betaalt veilig via iDeal.

Als u een bed bij Slaapkamerweb bestelt, kunt u veilig via iDeal betalen. Wij nemen uw bestelling dan direct in behandeling.

Goedkope bedden inclusief matras gratis thuisbezorgd

Ook uw goedkope bedden bezorgen we graag bij u thuis. Dit doen we vanaf 400 euro. Dan zetten we het bed ook gelijk voor u in elkaar. Onze monteurs zetten het bed direct op de plek en zorgen dat het in een mum van tijd is opgebouwd. Zo gemakkelijk gaat dat!

webwinkel keurmerk
Veilig betalen met  veilig betalen met iDeal of overboeken