Goedkope bedden

Zoekt u een stevig maar toch goedkoop bed? In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan goedkope bedden in verschillende afmetingen, materialen en stijlen. Zo kunt u bij ons terecht voor eenpersoonsbeddentweepersoonsbedden en twijfelaars. Slaapkamerweb staat bekend om de ruime keus aan bedmaten. Wij hebben betaalbare bedden van 90 tot 200 centimeter breed en van 190 tot 220 centimeter lang.
Op deze pagina presenteren wij u onze goedkope bedden onder de 500,-.

Goedkope bedden in de opruiming

Bij Slaapkamerweb hebben we ook regelmatig bedden in de opruiming. Zo heeft u al eenpersoonsbed vanaf 149,50 en een tweepersoonsbed vanaf 269,50. Daarom is Slaapkamerweb de specialist in goedkope bedden!

Goedkoop bed met gratis bezorging en montage

Als uw totale bestelling boven de 400,- komt, is bezorging en montage van uw nieuwe bed helemaal gratis. Met een goedkoop bed en eventueel een nieuw matras of nieuwe bedbodem lukt dit al gauw. U heeft dan geen bijkomende kosten en bovendien plaatsen wij uw nieuwe bed direct op de gewenste plaats in uw woning. Deze service is voor ons vanzelfsprekend en daarom worden onze producten ook met een 9.8 beoordeeld. 

Productaanbod goedkope bedden

Goedkope lattenbodems en matrassen

Hebt u ook een lattenbodem en matras nodig voor uw nieuwe bed? Ook deze producten kunt u in onze webwinkel bestellen. U heeft bijvoorbeeld keuze uit een goedkope vlakke lattenbodem, hand of elektrisch verstelbare lattenbodem of schotelbodem. » Bekijk de bedbodems

Daarnaast hebben we een ruim aanbod goedkope matrassen van goede kwaliteit. Afhankelijk van uw slaaphouding en voorkeuren kunt u kiezen uit polyether matrassen, koudschuim matrassen, pocketvering matrassen, latex matrassen en traagschuimmatrassen. Ook hebben we diverse matrassen met een tijdelijke kortingsactie. » Bekijk de matrassen

We adviseren u graag welke matras het meest geschikt is voor u. U kunt hiervoor altijd langskomen in de showroom in Zutphen (Gelderland) of contact opnemen via 0575 - 51 41 49.

Slaapkamerweb wordt beoordeeld met een 9.8/10 door 680 klanten.

CBW Erkendveilig betalen met iDeal of overboeken